Ne tražite dalje

Svi žele VAPPEBY: Novu zvučnik-lampu za balkon, vrt, ili gdje god poželite svjetlo i glazbu

 IKEA
IKEA lansira novu Bluetooth zvučnik-lampu VAPPEBY, za stvaranje čarobnih svakodnevnih trenutaka s prijateljima i obitelji

VAPPEBY je vodootporan i prvi je Bluetooth zvučnik koji dolazi sa Spotify Tapom.

Najnoviji član IKEA asortimana je Bluetooth zvučnik VAPPEBY, ujedno i prijenosna lampa koja će mnogima pomoći da glazbu prenesu i na vanjske prostore svog doma. VAPEBBY je punjiv, ima ugrađenu LED žarulju s dva različita načina osvjetljenja te daje zvuk od 360 stupnjeva – ravnopravno u svim smjerovima. Kako bi se osiguralo da ga isporučuje u svim vremenskim prilikama i neprilikama, ima IP65 klasifikaciju, što omogućava otpornost na prašinu i prskanje vode. Dizajnom je više svjetiljka, ima ručku za lako premještanje, te može biti zgodan partner u životu kod kuće kao i u pokretu.

image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA

“VAPPEBY vidimo kao neophodan dodatak na balkonu, u vrtu, ili gdje god njegov vlasnik to poželi. Zvuk i svjetlo idu ruku pod ruku kada želite stvoriti očaravajuću atmosferu, bilo da ste s prijateljima ili s obitelji. Dva različita načina rada svjetla, dugo trajanje baterije i dobra izdržljivost pomoći će u postavljanju ispravnog načina rada”, kaže Stjepan Begić, programer proizvoda u tvrtki IKEA of Sweden.

image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA

VAPPEBY je prvi Bluetooth zvučnik na tržištu koji ima Spotify Tap, pa mu tipka za uključivanje djeluje i kao tipka koja "budi" Spotify s povezanog uređaja. Kad se uključi, Spotify će nastaviti s reprodukcijom od mjesta gdje je zadnji put stao. Ako ga se ponovno pritisne, generirat će novu glazbu na temelju korisničkih preferencija. VAPPEBY radi s drugim streaming uslugama ili zvukom pohranjenim lokalno na povezanom uređaju.

image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA

Spotify je zauvijek transformirao slušanje glazbe kada je lansiran 2008. godine. Servis omogućava da otkrijete, upravljate i dijelite više od 82 milijuna pjesama, uključujući više od 3,6 milijuna naslova podcasta – besplatno, dok Spotify Premium omogućava pristup ekskluzivnim glazbenim sadržajima, uključujući poboljšanu kvalitetu zvuka i pretraživanje, izvanmrežno, kao i slušanje glazbe bez prekidanja oglasima. Danas je Spotify najpopularnija svjetska pretplatnička usluga za streaming audio sadržaja s 406 milijuna korisnika, uključujući 180 milijuna pretplatnika, na 184 tržišta.

„Ovo je bitan dodatak našem asortimanu Bluetooth zvučnika i važan korak na IKEA putu ka demokratizaciji glazbe za što više ljudi. Naš primarni fokus je povećati korisničko iskustvo, preskočiti pragove, a glazbu i svjetlo učiniti lako dostupnima”, pojašnjava Stjepan Begić.

Baterija ima trajanje do 12 sati i puni se preko USB-C porta. VAPPEBY će biti dostupan u plavoj i sivoj boji, a u robnoj kući IKEA Zagreb je u prodaji od travnja. Funkcija Spotify Tap bit će dostupna na svim Spotify tržištima, što znači i u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. kolovoz 2022 14:12