StoryEditor
Stolna lampa s Wi-Fi zvučnikom

SYMFONISK, nova kolekcija u robnoj kući IKEA Zagreb 

IKEA i Sonos osvjetljuju zvuk na novi način

Zvuk i rasvjeta dva su najmoćnija elementa za podizanje raspoloženja koji na jednostavan način mogu unaprijediti kvalitetu života kod kuće. Upravo je činjenicu da su i zvuk i rasvjeta ključni za stvaranje prave atmosfere u svakoj prostoriji doma IKEA imala na umu kada je, u suradnji sa Sonosom, razvila kolekciju SYMFONISK. Ova će kolekcija u robnoj kući IKEA Zagreb biti dostupna od 1. srpnja. 

Ove dvije tvrtke udružile su svoje snage kako bi omogućile ljudima da zvuk koriste i kao dizajnerski dodatak. Na temelju strasti i vrijednosti koje dijele, IKEA i SONOS spojili su iskustvo u opremanju doma i stručnost o zvuku te svojom suradnjom nastojali demokratizirati zvuk i pružiti nove načine da se zvuk neopaženo uklopi u dom.

 

“IKEA stalno istražuje nove ideje kojima može unaprijediti život kod kuće. Integriranjem tehnologije u namještaj, to možemo učiniti na još bolji način“, istaknuo je Björn Block, poslovni voditelj IKEA Home Smart u IKEA of Sweden. 

SYMFONISK predstavlja spoj visoke kvalitete zvuka i lijepog dizajna. Ova kolekcija sadrži dva Wi-Fi zvučnika kojima se može jednostavno upravljati putem mobilne aplikacije Sonos te daljinskog upravljača, kao dodatnim načinom kontrole. Ova dva zvučnika mogu funkcionirati zasebno, a ako ih koristimo zajedno, doprinose uređenju bilo kojeg kutka doma. 

SYMFONISK polica s Wi-Fi zvučnikom višenamjenski je uređaj koji štedi prostor, a već je ovjenčan i nagradom Red Dot za dizajn proizvoda. Zbog jednostavnog dizajna, promjenjivih tekstilnih fronta te neutralnih boja, ova polica sa zvukom prikladna je za bilo koji dom. Neovisno o tome stavite li ju samostalno, montirate na zid i koristite kao noćni ormarić ili objesite na kuhinjsku šipku uz pomoć kuka za zvučnik, zvučat će odlično i lako se uklopiti u bilo koji prostor.

 

SYMFONISK stolna lampa s Wi-Fi zvučnikom dizajnirana je sa svrhom izazivanja tradicionalne estetike svojstvene visokoj tehnologiji. Inspiracija djelomično proizlazi iz ideje kamina - jednog jedinog proizvoda koji širi toplu svjetlost kao i zvuk. Štoviše, dvije funkcije u jednoj znače jedan manje kabel za sakrivanje, 

jedna manja utičnica koju moramo dohvatiti i jedan manje proizvod za kupnju. Zato je ovaj proizvod pravo rješenje za integraciju u svačiji dom.

 

Daljinski upravljač SYMFONISK omogućuje ti puštanje glazbe, pauziranje, preskakanje ili povratak na prethodnu pjesmu, kao i pojačavanje ili snižavanje glasnoće u trenucima kada želiš odložiti svoj mobitel i uživati u glazbi. Bez obzira na to odlučite li ga staviti na hladnjak, zid, stol za večeru ili na hrpu knjiga, svojim suptilnim dizajnom uklopiti će se u svaki interijer. 

Stolna lampa sa zvučnikom stoji 1499 kuna, dok je cijena police 998 kuna. Konačno, cijena daljinskog upravljača je 69,90 kuna. Više detalja o ovoj kolekciji dostupno je na linku

O tvrtki IKEA 

IKEA nudi dobro dizajniran, funkcionalan, dostupan i kvalitetan namještaj proizveden imajući na umu brigu za ljude i okoliš. Više tvrtka različitih vlasnika djeluju pod brendom IKEA, a sve ih ujedinjuje zajednička vizija: stvoriti bolji svakodnevni život za što više ljudi. IKEA je osnovana u Švedskoj, 1943. godine. U dijelu poslovanja Asortiman & Opskrba, IKEA of Sweden AB odgovorna je za razvoj, dizajn i proizvodnju rješenja za uređenje doma u skladu sa svakodnevnim potrebama većine ljudi. 

O Sonosu 

Sonos (Nasdaq: SONO) je jedan od vodećih svjetskih brandova za doživljaj zvuka. Kao izumitelj bežičnog zvuka u više prostorija doma, inovacije tvrtke Sonos pomažu svijetu da sluša bolje tako što ljudima omogućuje pristup sadržaju koji vole i omogućava im da upravljaju njime kako im to odgovara. Poznat po tome što pruža neusporedivo zvučno iskustvo, promišljenu estetiku dizajna kuće, jednostavnost uporabe i otvorenu platformu, Sonos omogućuje dostupnost audio sadržaja svima. Sjedište tvrtke Sonos je u Santa Barbari, u Kaliforniji. Saznajte više na sonos.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2020 06:31