Beosound A5

Talijanski dizajn i danska kvaliteta: Profinjeni prijenosni zvučnik uklapa se u svaki prostor

 Bang & Olufsen
Beosound A5 nudi snažan prijenosni audio s 280 W, četverosmjernim pogonom i zvukom od 360 stupnjeva

Danski premium audio brend Bang & Olufsen predstavio je prijenosni zvučnik Beosound A5. Tvrtka je surađivala s dansko-talijanskim dizajnerskim duom GamFratesi kako bi neprimjetno spojila tipičan skandinavski izgled s južnjačkom kulturom dizajna.

"Naša inspiracija za Beosound A5 došla je s mnogih mjesta, uključujući kultnu seriju Beolit kao i prirodne materijale te boje i teksture koje nalazimo u skandinavskoj prirodi", kažu GamFratesi. "Od tradicionalnih panamskih slamnatih šešira koji se nose na plažama, do ručno tkanih kožnih detalja na danskim stolcima iz 1960-ih, mješavine prirodnih materijala primijenjenih na eksperimentalne načine vodile su naše dizajnersko putovanje."

image
Bang & Olufsen

Beosound A5 dolazi u dvije opcije boja. Verzija od prirodnog aluminija ima prednju stranu od tkanih papirnatih vlakana i ručku od svijetle hrastovine, što daje opuštenu vibru plaže. Crna antracit aluminijska verzija ima poklopac zvučnika od tamnog hrastovog drveta i ručku koja podsjeća na zimske šume. Oba modela su prikladna za unutarnju i vanjsku upotrebu.

image
Bang & Olufsen

Beosound A5 također je napravljen da bude trajan zahvaljujući modularnoj strukturi koja olakšava servisiranje i popravak umjesto zamjene. Tvrtka planira izdati nove prednje poklopce u različitim materijalima i bojama, omogućujući zvučniku da se prilagodi promjenjivom ukusu kupaca. Na kraju, kada Beosound A5 dođe do kraja životnog vijeka, njegovo jednostavno rastavljanje i kvalitetni materijali omogućit će ekološki prihvatljivo zbrinjavanje.

image
Bang & Olufsen

Softverska platforma Bang & Olufsen Mozart, koja održava zvučnik ažuriranjem u pogledu zvuka, povezivosti i dizajna softvera, također igra temeljnu ulogu u poboljšanoj dugovječnosti proizvoda. Platforma omogućuje Beosound A5 da se prilagodi novim audio tehnologijama i uvijek nudi aktualno vrhunsko iskustvo slušanja u godinama koje dolaze.

image
Bang & Olufsen

Beosound A5 nudi snažan prijenosni audio s 280 W, četverosmjernim pogonom i zvukom od 360 stupnjeva. Crpeći tehnologiju iz Beolab 90 i 50 hi-fi zvučnika, uključuje tehnologiju oblikovanja snopa za preciznu kontrolu zvuka i impresivno iskustvo slušanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:58