Kuhinjska drama

Tamna ljepotica koja dominira svojim sofisticiranim i elegantnim izgledom

 

Već smo vam pokazali kako tamne boje u interijeru mogu izgledati sofisticirano i elegantno te kako ih možete kombinirati s različitim stilovima i različitim dekorom. Danas vam donosimo primjer lijepe tamne drvene kuhinje u vrlo neobičnom, a opet zadivljujućem stanu, koja je prije svega uređena da bude funkcionalna. Kuhinja u tamnoj boji čokolade, kao u ovom primjeru, sigurno će dominirati u svakom interijeru, zato su jako bitni detalji, boja pločica i ručki za koju se odlučite.

U ovom modernom stanu na dvije etaže primijetit ćete da ništa nije prepušteno slučaju, ni u pogledu rješenja ni u izboru materijala. No, od prve fotografije privlači pogled dramatična kuhinja i blagovaonica: duboke smeđe i bež nijanse, moderan namještaj s otvorenim policama i klasični detalji stvaraju jedinstven i impresivan prostor. Veliki dnevni boravak na donjoj razini i privatni luksuz na gornjoj razini s velikom kupaonicom i prozračnom spavaćom sobom s izlazom na terasu, učinili su ovaj stan iznimnim.

Kuhinja je izrađena kod lokalnog stolara od tamno obojenog hrasta i mat lakiranih crnih vrata s pultom od carrara mramora. Zidne svjetiljke u crnoj boji naziva AJ potpisuje dizajner Arne Jacobsen za danskog proizvođača rasvjete Louis Poulsena. Ovdje ima puno mjesta za pohranu i dovoljno radne površine. Kuhinjski je otok ovdje prirodno mjesto okupljanja.

Ugradbena perilica posuđa tvrtke je Miele, odvojeni hladnjak i zamrzivač tvrtke Siemens. Napa Box obojena je u boju zida. Kakav izvanredan dizajn!

Moderna blagovaonica

Dnevna i radna soba

Spavaća soba

Kupaonica

Tlocrt

Izvor: alvhem.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:49