Najbolji izbor svih vrsta obloga

Tepih land

Velika akcija u Tepih landu!

Najbolji izbor podnih, zidnih i stropnih oblogaUređujete dom ili poslovni prostor? I pritom tražite moderan dizajn, vrhunsku kvalitetu i pristupačne cijene? Svakako posjetite Tepih land specijaliziranu prodavaonicu podnih, zidnih i stropnih obloga koja u Hrvatskoj posluje dulje od 20 godina.

U Američkom paviljonu Zagrebačkog velesajma na više od 1000 četvornih metara Tepih land nudi velik izbor tepiha, tapisona, tapeta, PVC podova, staza, dizajn vinila, laminata, žaluzina… Među ostalim, možete pronaći i boje, ljepilo te ostali pribor za uređenje doma.

Stručan tim i kvaliteta

Asortiman je doista bogat i raznolik, a samim time i karakteristike proizvoda. Stoga prije kupnje zatražite savjet od educiranih prodavača koji će vam uvijek rado izići u susret i pomoći vam pri donošenju ispravne odluke. Jer nisu svi tepisi jednaki za održavanje, neki su tapisoni otporniji na habanje, a neki su pak idealni za alergičare.

Ako niste sigurni u svoje majstorske sposobnosti, savjetujemo vam da taj dio prepustite profesionalnom timu koji će u tren oka precizno izmjeriti vaš objekt i postaviti željeni tapison, staze ili laminat. Brzo, kvalitetno i povoljno po sistemu “ključ u ruke”.

Velika akcija u Tepih landu!

U tijeku je velika prodajna akcija u kojoj ostvarujete znatnu uštedu pri kupnji određenih modela tepiha, tapisona, staza, PVC podova i laminata. Provjerite koji su sve modeli na sniženju i požurite, akcija traje do 7. veljače!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 10:14