Vrući trendovi

Top boje za interijere: Divne nove nijanse boja za dom nadahnute prirodom

 JOTUN/
Ako vam u životu nedostaje boja, pogledajte novi katalog boja norveške marke Jotun

Tvrtka neprestano traži zanimljive složene nijanse za interijere i njihove neobične kombinacije. Ovih su dana dizajneri tvrtke objavili svoju prognozu trendi boja za 2023. godinu i moramo priznati - ovo je pravi užitak za oči. Pomno prateći najnovije trendove, Jotun dizajneri razvili su paletu prekrasnih nijansi za interijere nadahnute prirodom. S novim nijansama i kombinacijama boja čak i minimalno namješten prostor izgleda vrhunski. Da prirodni tonovi mogu biti tako stilski i spektakularni, kao i da mogu stvoriti tako nevjerojatnu atmosferu u našim domovima, zasigurno će vas oduševiti.

image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/

Ako postoji jedna boja koja je hit, onda je to sigurno boja blijede breskve. Bacite pogled na interijere i kuće iz prošle godine i vidjet ćete da se detalji u boji breskve mogu vidjeti svuda, najčešće uz našu omiljenu monokromatsku paletu. Mekana, nježna i lijepa, to je boja kojom se jednostavno može raditi. Odlično se slaže s teksturama materijala poput mramora i metala. Sudeći prema njezinoj popularnosti prošle godine, vjerojatno ćemo je vidjeti još i ove.

image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/

Nježna tirkizna boja koju jako volimo zbog umirujuće i profinjene komponente koju unosi u interijer prema svim trendovima bit će pobjednik u 2023. godini. Elegancija te plavo-zelene boje koja zapravo izgleda kao blijedoplava, praškasto plava ili prigodno nazvana dašak svježeg zraka, boja je s kojom nećete pogriješiti ako je odaberete za svoj dom.

image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/
image
JOTUN/

Mekane i smirujuće, ali s puno više dubine, također volimo ove tamne, prigušene nijanse. Te mračne boje izgledaju lijepo s crnim, bijelim i svim nijansama sive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:38