Sve je u ravnoteži

Top element koji je učinio da ova kuhinja Jennifer Lopez ne bude potpuno tradicionalna, a izgleda svjetski

 /CHARBONNEAU/BEI/SHUTTERSTOCK
Ovaj element će svaku kuhinju preplaviti svjetlom, a može poslužiti i kao barijera između zone za kuhanje i dnevnog boravka

Između barskih stolica s vrhom od pruća, naglaska na ventilacijskoj napi od grubo obrađenog drva, ploča od bijelog mramora i ormarića krem boje, kuhinja Jennifer Lopez savršeno se uklapa u kategoriju modernih seoskih kuća, stilu dizajna interijera koji se u posljednje vrijeme puno Googlea. Izvođačica je prošle blagdane otkrila svoj svijetli prostor dok je s obitelji pravila domaće vafle sa šlagom i kompotom od brusnica te podijelila rezultate na Instagramu. Video njihovog projekta kuhanja otkrio je njezinu visoku, suncem ispunjenu kuhinju u tom procesu.

Ipak, unatoč rustikalnom stilu kuhinje, ovdje nije riječ o tradicionalnom prostoru za što je velikim dijelom zaslužan neočekivani industrijski element u sredini. Umjesto zida, sudoper se nalazi ispred prozora s čeličnim okvirom koji se proteže do stropa i gleda na gusto lišće.

Ovdje masivna simetrična mreža prozora u industrijskom stilu, daje oštrinu drvenom seljačkom podu i svijetlim ormarićima u tradicionalnom stilu, čineći prostor modernim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:54