top 5

Top pet dragih predmeta iz zagrebačkog doma poznate PR agentice Elizabete Penić

Elizabeta Penić, PR agentica
 Thomas Krstulović
“Jutarnja kava moj je omiljeni ritual, a za svaki dan imam drugu šalicu s posebnim značenjem”

Nakon dugogodišnje televizijske karijere u emisijama poput HRT-ove “Latinice” i uredničkog staža u RTL-ovu “Explozivu”, nagrađivana novinarka i urednica Elizabeta Penić karijeru je zamijenila komunikacijama i odnosima s javnošću. Vlasnica je i generalna menadžerica PR agencije Lollipop komunikacije koja najvećim dijelom posluje s klijentima iz turističke branše. I sama velika zaljubljenica u putovanja, po struci profesorica hrvatskog jezika i književnosti, kaže kako se najbolje opušta i resetira u vlastitom domu, uz dobru knjigu i glazbu. Mi smo zavirili u njezin zagrebački dom i otkrili koji su joj predmeti posebno dragi i zašto!

image
Ranko Šuvar/CROPIX

1. RESTAURIRANI STOLIĆ

Prastari stolić koji je spašen od otpada i restauriran. Dobio je novo ruho i razigrane boje. Najdraži mi je komad namještaja i prvi koji je ušao u moj stan.

image
Ranko Šuvar/CROPIX

2. ŠALICA ROYAL ALBERT

Jutarnja kava moj je omiljeni ritual. Za svaki dan imam drugu šalicu, svaka ima neko značenje i priču, uspomenu. Nedjeljama je to moja omiljena porculanska šalica Royal Albert, stvorena za duga i lijena ispijanja kave uz knjigu i mjuzu.

image
Ranko Šuvar/CROPIX

3. ROKOVNIK

Bez svog rokovnika sam izgubljena. Volim pisati rukom i, osim dnevnih obaveza, zapisivati i neke bitne misli, želje, kreirati wish liste... Ovaj Sezane mi je jako drag, ima fini retro štih koji obožavam.

image
Ranko Šuvar/CROPIX

4. UKRASNA DRVENA DASKA

Ručno rađena od stogodišnjeg hrasta, s prvim slovom mog nadimka. Dar koji mi je baš u srcu.

image
Ranko Šuvar/CROPIX

5. MINI ZVUČNIK

Obožavam gadgete. Mini narančasti zvučnik Bose palim čim se probudim, spojen je na sve ostale uređaje, i biram glazbu za početak dana. Cijeli dan je uz mene, samo ga selim iz prostorije u prostoriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:13