EMMEZETA

TOPLA BOŽIĆNA KAMPANJA Kupite čarobna krila i tako pomozite onima kojima je to zaista najpotrebnije

 

U predblagdansko vrijeme sve se glasnije počinje govoriti o onima koji neće proslaviti Božić uz svoju obitelj i u toplini svoga doma. Puno se priča, poduzima se ipak manje. Studeni je mjesec posvojenja, mjesec u kojem se prisjećamo prevelikog broja onih koji još uvijek traže svoja čarobna krila koja će im pomoći da odlete u udomiteljsku obitelj.

Video kojim je najavljena kampanja je emotivna priča o djevojčici kojoj su se ostvarili snovi i koja će blagdanske dane provesti u svojoj udomiteljskoj obitelji. Ona je ta koja želi svojim prijateljima iz doma pomoći da i oni pronađu svoje nove obitelji

No, tijekom studenog i prosinca nastojimo činiti još više dobrih djela, dijeliti ljubav i radost onima kojima je to najpotrebnije. Pokušajmo, barem na kratko, vjerovati u čaroliju. Budući da riječi nisu dovoljne, Emmezeta je odlučila čaroliju pretvoriti u konkretno djelo uz pomoć svih ljudi velikoga srca. Tako u svom blagdanskom asortimanu nudi čarobna krila, krila koja stvaraju čaroliju.

Čarobna krila dostupna su u slobodnoj prodaji, u centrima i na webshopu. Cijena im je 14,99 kuna, a puni iznos od prodaje svakih krila Emmezeta će donirati dječjem domu Maestral u Splitu. Osim toga, u svim Emmezeta centrima postavljeni su čarobni zidovi kojima su, uz malo čarolije, narasla krila. Za svaku vašu fotografiju ispred čarobnog zida i uz objavu na društvenim mrežama uz hashtag #vjerujučaroliju, Emmezeta će donirati kunu, također dječjem domu Maestral. Na taj ćemo način djecu podsjetiti da čarolija zaista postoji i da će se ona i ostvariti ako u nju zaista vjerujemo.

Emotivna priča o djevojčici kojoj su se ostvarili snovi i koja će blagdane dočekati u svojoj udomiteljskoj obitelji ispričana je u videu kojim je Emmezeta najavila ovu kampanju. Kako bi priča bila još ljepša, djevojčica je svojim prijateljima iz doma za nezbrinutu djecu pomogla da i oni pronađu svoj topli, obiteljski dom.

Više o akciji saznajte na www.emmezeta.hr/vjerujucaroliju. Ova humanitarna akcija trajat će do 24. prosinca 2019.

Cijena po komadu je 14,99 kuna, a od prodaje svakog para dio sredstava će biti doniran dječjem domu Maestral u Splitu.

Foto: Emmezeta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 08:25