Kolekcija inspirirana pop kulturom

Toplina, glamur i radost Božića domaćeg brenda Poppy’s Happy Place

Kolekcija je namijenjena svima koji za blagdane žele darovati, ili pod drvcem pronaći drugačije i originalne paketiće

Dočekali smo prvu božićnu kolekciju Poppy’s Happy Placea. Ona odiše retro glamurom, toplinom i radošću življenja, a Poppy tim, koji inspiraciju pronalazi u pop kulturi i umjetnosti, ovog se puta poigrao božićnom pričom iz baleta Orašar.

Tako je, primjerice, djevojčica Klara iz te prekrasne priče oživjela na novom tanjuru iz njihove kolekcije Lost Beauty, u kojoj žele od zaborava sačuvati stare fotografije s početka 20. stoljeća.

- Nepoznata djevojčica u balskoj haljinici koju smo pronašli na jednoj staroj fotografiji izgleda upravo onako kako mi zamišljamo Klaru - nevino, slatko i ljupko. Svi volimo priču o Orašaru i ona za nas utjelovljuje duh Božića, doba u godini kad se čini da je sve moguće - pojašnjava Davor Borojević, vođa Poppy tima, koji odnedavno surađuje i s mladom ilustratoricom Zorom Škrguljom, poznatom po vlastitom brandu Crtarnica.

Zora je za Poppy’s Happy Place nacrtala svoju verziju Alise iz zemlje čudesa, koja je prigodno nazvana Alice in Winter Wonderland. Njezina Alisa se ovog puta našla u zimskom okruženju pa osim karata, šalica i ostalih sitnica iz originalne bajke, oko nje lete pahuljice i jelenski rogovi.

U božićnu kolekciju sjajno su se uklopili i tanjuri iz već poznate kolekcije Feel Endless Love ilustratorice i grafičke dizajnerice Hane Vrce, koji ovog puta dolaze u prigodnoj crvenoj i zelenoj boji. Poppysova ponuda obogaćena je i plišanim jastučićima u tim bojama, ukrašenim pomponima i keder trakom.

- Cijelu smo kolekciju zamislili u retro glamur stilu, a namijenjena je svima koji za Božić žele darovati ili pak pod drvcem pronaći nešto drugačije i originalno - zaključuje Davor Borojević.

Više informacija potražite na službenim stranicama Poppy’s Happy Place i Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 15:45