LJETNA SLASTICA

Torterie Macaron i Konzum: Omiljeni Torterie Macaron craft sladoled od sada svima na dohvat ruke

Spinaker Graphics i John Pavlish
Torterie Macaron i Konzum odlučili su ispuniti želju svim ljubiteljima originalnih okusa

Kada govorimo o slatkome, sladoled je slastica koju svi obožavamo kroz sva godišnja doba. Sladoled sve probleme otapa u trenu, to je slastica kojoj se podjednako vesele i veliki i mali. Ljubav prema sladoledu dijelimo s ljudima diljem svijeta.

Torterie Macaron i Konzum odlučili su ispuniti želju svim ljubiteljima originalnih okusa lansiranjem ručno rađenog sladoleda diljem Hrvatske pa je tako od kolovoza Torterie Macaron sladoled ekskluzivno dostupan u svim većim Konzum prodavaonicama. Torterie Macaron sladoled prepoznat je kroz kvalitetu sirovina i visokim standardom proizvodnje. Torterie vrijedni slastičari svaki dan proizvode omiljenu ljetnu slasticu po originalnoj talijanskoj recepturi.

image
Spinaker Graphics i John Pavlish


Sladoled pronađite u craft kutijicama punjenim čistim užitkom u odabrana 6 okusa:

  1. Pistacija
  2. Ferrerito
  3. Lješnjak
  4. Jagoda
  5. Jogurt šumsko voće
  6. Snickerito
image
Spinaker Graphics i John Pavlish

Ovim izborom, zadovoljeni su čoko i voćni sladoledoljupci. U jednom slatkom pakiranju nalazi se 400 ml ručno rađenog sladoleda proizvedenog u Hrvatskoj, a time nam je još draži i slađi. U svijetu sladoleda razlikujemo mliječni i voćni sladoled.

image
Spinaker Graphics i John Pavlish

Torterie Macaron mliječni sladoled je takozvani talijanski gelato, koji je prepoznatljiv po svojoj kremoznosti i punoći okusa, a voćni sladoledi su bez laktoze.

image
Spinaker Graphics i John Pavlish

Konzum škrinjica dobila je novo blago, a na vama je da to blago otkrijete. Trenutno ga možete kupiti po promotivnoj cijeni od 29,99 kn po pakiranju.

image
Spinaker Graphics i John Pavlish

Sladoled je naša najdraža valuta ljubavi koja traje od prvog do zadnjeg liza; zato usreći se! Iz Konzum košarice do Torterie hladne slastice!

I ne zaboravi, uvijek ima mjesta za još jednu kuglicu ?

image
Spinaker Graphics i John Pavlish


Osim Torterie Macaron sladoleda u Konzum škrinjama, možete ga pronaći i u Torterie vitrinama u shopping centru Point, Centar Cvjetni, City Centar one East, City Centar one West, Arena Centar, Avenue Mall i u Shopping Centru Supernova u Zadru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:30