novi motivi

Tradicionalne tapete vraćaju se na scenu i sada su još puno zanimljivije

 Chasing Paper
Toile se tradicionalno odnosi na ilustriranu pastoralnu scenu u monokromatskim bojama

Došlo je vrijeme da svi ti cvjetni otisci i palmini listovi naprave malo mjesta za novi jako zanimljivi trend! Toile, odnosno laneno platno za slikanje, jedan od najklasičnijih i najtradicionalnih uzoraka, sada se vratio u modu te kako stručnjaci predviđaju bit će veliki trend krajem ove godine i početkom 2022. Ako niste već od prije upoznati, Toile (što doslovno u prijevodu s francuskog znači "laneno platno") tradicionalno se odnosi na ilustriranu pastoralnu scenu u monokromatskim bojama. Toilesi su posljednjih godina postali malo popularniji, možda ponajviše 2012. godine kada je Flavor Paper lansirao svoj Brooklyn Toile, koji je dizajnirao Beastie Boy Mike Diamond. Nadovezujući se na tu ideju, danas, za svoj prvu kolekciju uređenja doma, Yelp pokreće asortiman modernih Toiles u partnerstvu s Chasing Paper -om: tri pozadine koje prikazuju skice ikoničnih malih poduzeća u tri grada - New Yorku, San Franciscu i Austinu.

image
Chasing Paper

Grafička dizajnerica i ilustratorica Amanda Giuffre iz Noun New York koja potpisuje dizajn, napravila je prikaz u kojem se za svaki grad ponavljanja ukupno oko 12 tvrtki; među njima su Waterloo Records u Austinu, Liholiho Yacht Club u San Franciscu i Books are Magic u Brooklynu. Svaki dizajn dolazi u tri boje: crno -bijeloj, crveno -bijeloj i sivoj- plavoj, a bit će dostupni i kao tradicionalni proizvodi i kao tapete za lijepljenje.

image
Chasing Paper

Ako razgledanje vašeg grada ili omiljenog mjesta nije dovoljan razlog za odabir ove kolekcije, Yelp također nagrađuje prvih 30 ljudi koji kupuju tapete darovnom karticom od 500 USD kako bi pokrili troškove instalacije. Još bolje, svi doprinosi Yelpa, kao i dio prihoda Chasing Paper -a, bit će vraćeni u podršku lokalnim tvrtkama kroz donacije neprofitnim organizacijama koje podržavaju poduzetnike u svakom od istaknutih gradova.

Pozadine Yelp x Chasing Paper dostupne su za kupnju od danas po cijenama od 40 USD za uklonjivu tapetu dimenzija 60 centimetara x 120 cm i 90 dolara za tradicionalnu tapetu veličine 60 cm x 240 cm. Zbirka je ograničeno izdanje, pa je nabavite prije nego što je nestane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 04:34