Objekt žudnje

TREND BROJ 1 U STANOVANJU Električni kamini i zašto ih volimo

Aflamo i Tagu stvaraju romantičnu atmosferu u prostorima, a njihov raznovrstan dizajn čini ih pogodnim za klasične i moderne interijere

Predstavljena su dva nova brenda na hrvatskom tržištu - električni kamini Aflamo i Tagu. Već i ptice na grani znaju da su električni kamini “must have” dodatak svakom interijeru jer stvaraju toplu i ugodnu atmosferu.

Aflamo i Tagu električni kamini su prvoklasne kvalitete, a proizvode ih vrhunski proizvođači s dugogodišnjim iskustvom. Bez obzira na to tražite li zidni ili ugradbeni električni kamin s direktnim spajanjem na struju, električni insert-kazetu za ponovnu revitalizaciju starog kamina ili električni kamin s dekorativnim okvirom u različitim stilovima.

Važno je napomenuti da za razliku od tradicionalnih kamina na drva i plin, električni kamini ne trebaju dimnjak i dovod svježeg zraka te nude izvor topline bez emisije čestica. Svi ovi električni kamini ne zahtijevaju dimnjak i ne proizvode dim. Aflamo i Tagu električni kamini tako omogućuju uživanje u žaru i atmosferi vatre tijekom cijele godine. Specijalizirani su za proizvodnju električnih kamina te imaju veliku ponudu električnih zidnih, ugradbenih i kamina s dekorativnim okvirima.

Raznovrstan dizajn ovih električnih kamina čini ih pogodnim za klasične i moderne interijere. Najviša kvaliteta i sigurnost su osigurani i potvrđeni certifikatom industrijskog standarda. Veliki izbor modela, vrsta efekata plamena, funkcija i veličina daju Aflamo i Tagu kaminima novu dimenziju u uređenju vašeg interijera. Plamen Aflamo i Tagu kamina unosi toplinu u vaš interijer te obogaćuje kućnu zonu odmora i opuštanja, zahvaljujući kojoj su stekli priznanje tisuća kupaca diljem Europe.
Aflamo i Tagu električne kamine možete kupiti u Kamin studiju.

Više informacija potražite na adresi www.kaminstudio.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. ožujak 2024 08:36