Objekt žudnje

TREND BROJ 1 U STANOVANJU Električni kamini i zašto ih volimo

    AUTOR:
    • Iva Novak

  • OBJAVLJENO:
  • 26.02.2020. u 16:03

Aflamo i Tagu stvaraju romantičnu atmosferu u prostorima, a njihov raznovrstan dizajn čini ih pogodnim za klasične i moderne interijere

Predstavljena su dva nova brenda na hrvatskom tržištu - električni kamini Aflamo i Tagu. Već i ptice na grani znaju da su električni kamini “must have” dodatak svakom interijeru jer stvaraju toplu i ugodnu atmosferu.

Aflamo i Tagu električni kamini su prvoklasne kvalitete, a proizvode ih vrhunski proizvođači s dugogodišnjim iskustvom. Bez obzira na to tražite li zidni ili ugradbeni električni kamin s direktnim spajanjem na struju, električni insert-kazetu za ponovnu revitalizaciju starog kamina ili električni kamin s dekorativnim okvirom u različitim stilovima.

Električni kamin Tagu Frode, 2590 kn, www.kaminstudio.hr

 

Važno je napomenuti da za razliku od tradicionalnih kamina na drva i plin, električni kamini ne trebaju dimnjak i dovod svježeg zraka te nude izvor topline bez emisije čestica. Svi ovi električni kamini ne zahtijevaju dimnjak i ne proizvode dim. Aflamo i Tagu električni kamini tako omogućuju uživanje u žaru i atmosferi vatre tijekom cijele godine. Specijalizirani su za proizvodnju električnih kamina te imaju veliku ponudu električnih zidnih, ugradbenih i kamina s dekorativnim okvirima.

Električni kamin Aflamo Royal, dimenzije od 106 cm do 182 cm, cijene od 4699 kn do 9299 kn, www.kaminstudio.hr

 

Raznovrstan dizajn ovih električnih kamina čini ih pogodnim za klasične i moderne interijere. Najviša kvaliteta i sigurnost su osigurani i potvrđeni certifikatom industrijskog standarda. Veliki izbor modela, vrsta efekata plamena, funkcija i veličina daju Aflamo i Tagu kaminima novu dimenziju u uređenju vašeg interijera. Plamen Aflamo i Tagu kamina unosi toplinu u vaš interijer te obogaćuje kućnu zonu odmora i opuštanja, zahvaljujući kojoj su stekli priznanje tisuća kupaca diljem Europe.
Aflamo i Tagu električne kamine možete kupiti u Kamin studiju.

Više informacija potražite na adresi www.kaminstudio.hr.

Izdvajamo

Iz drugih medija