OBJEKT ŽUDNJE

TRENDOVSKI TV MODELI: LG-jevi najnoviji televizori dolaze u Hrvatsku

Novi modeli LG-jevih televizora bit će dostupni od lipnja 2020. godine, a nude stvarnu 8K kvalitetu slike i jedinstvena dizajnerska rješenja

LG Electronics započinje distribuciju svoje nove linije televizora za 2020. godinu u Hrvatskoj. Modeli iz novog portfelja uključuju televizore sa stvarnom 8K kvalitetom slike, kao i vrhunske OLED modele za 2020. godinu s jedinstvenim dizajnom.

Modeli OLED serija CX i GX, kao i modeli premium LCD televizora iz kategorije NanoCell, od početka lipnja bit će dostupni u domaćim trgovinama, dok se modeli iz OLED serija ZX i WX očekuju do kraja mjeseca. LG-jevi televizori doprinose vrhunskom iskustvu gledanja i igranja videoigara te nude uzbudljive inovacije za ljubitelje filmova ili sporta, kao i za gamere.

Inače, LG-jevi najnoviji OLED modeli dobili su nagradu udruženja holivudskih profesionalaca za izvanredan inženjerski rad jer su ovi uređaji prvi i jedini televizori koji ima integrirani softver za kalibraciju na razini hardvera. S obzirom na to da podržavaju Dolby Vision IQ i UHD Alliance Filmmaker Mode™, filmovi se na LG OLED televizorima prikazuju upravo onako kako su to njihovi autori i zamislili.

Za dodatne informacije posjetite www.LG.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 12:23