Trunki

Najzabavniji kofer za klince

Omiljeni britanski proizvod za djecu naziva Trunki, koji posluje od 2006. godine, konačno je stigao u Hrvatsku. Radi se o jako zabavnim guralicama koje su zapravo putne torbe za klince. Trunki je zamisao dizajnera Roba Lawa, a dobitnik je više od nevjerojatnih 90 nagrada za dizajn. On je ujedno prvi i jedini kofer koji je dizajniran tako da se djeca na njemu mogu voziti. Zamislite samo koje je to olakšanje!

Uz Trunki kofer vaše dijete više neće vrištati i bacati se po podu dok ga bezuspješno pokušavate spremiti za odlazak kod bake, u šoping-centar ili na neko daleko putovanje. Uz Trunki će taj proces biti lagan, zabavan… i jako praktičan. Prilikom putovanja dijete može samostalno uzeti igračku ili nešto drugo jer može samostalno otvarati i zatvarati kofer, budući da mekani gumeni rub štiti prstiće kod zatvaranja. – Trunkijev je cilj da svojim inovativnim idejama i multifunkcionalnim proizvodima dosadna putovanja učini veselim i ugodnim doživljajima za cijelu obitelj!

Djeca će uživati u igri i samostalnosti, a roditeljima će zasigurno olakšati brigu o mališanima – kažu u KidCareu, uvozniku i distributeru tog proizvoda za Hrvatsku. Uz ovaj omiljeni ride-on kofer, Trunki u ponudi ima i jedinstvenu auto sjedalicu-ruksak za djecu od četiri do 12 godina, zabavne spremnike za igračke, putne dekice i jastučiće te atraktivne ruksake za sve vremenske prilike. Pogledajte cjelokupnu ponudu u online trgovini klicare.hr te na FB stranici Trunki Hrvatska.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 19:12