Genijalno!

U kipuću vodu dodala omekšivač! Trik iskusnih domaćica koji će vas oduševiti i uštedjeti mnogo novca

 TIKTOK/ @REFINEDLIVING/

Nikada vam nije bilo jasno kako domovi vaših mama i baka uvijek mirišu - upravo po domu. I to ne mislimo na trenutke za vrijeme pripremanja ručka ili na osvježivače zraka prepune kemikalija. I vi biste se voljeli svaki dan probuditi ali i vratiti se u svoj mirisni dom. Međutim, u tome vas sprječavaju razni neugodni mirisi koji se šire iz kuhinje u kojoj držite smeće ili možda iz pećnice iz koje je baš jučer predivno mirisao ručak, a danas... Bolje da ne opisujemo.

Kada temeljito čistite dom, ribajući sve površine i podove, idealno bi bilo dobro prozračiti kuću, a zatim se pobrinuti da lijepo miriše. Evo kako to postići u samo nekoliko minuta.

Danas možete kupiti puno proizvoda za osvježenje zraka u prostoriji. Ipak, postoji način da izbjegnete trošenje novca i kupnju skupih preparata.

Na TikToku smo pronašli rješenje kako da vaš dom dobro miriše. Sve što trebate učiniti je dodati jedan čep omekšivača u kipuću vodu i pustite da kratko prokuha na laganoj temperaturi.

Kako to izgleda u praksi pogledajte u priloženom videu.

@refinedliving Need to freshen up your home but don’t have a candle? Use this hack! 💖🥰🌟 #refinedliving #cleaninghacks #diy #homehack #nicehomes #hometips #clean ♬ оригинальный звук - iKON

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 07:58