Ubiqua lampa

Moderna lampa za svaki dom

Rasvjetna tijela. Vjerojatno jedan od najatraktivnijih detalja doma koji, složit će se stručnjaci, morate vrlo pažljivo odabrati jer će odrediti cjelokupnu atmosferu određene prostorije. Naravno, uz to što trebaju dobro obnašati svoju funkciju, tj. kvalitetno svijetliti, jednako je važno da budu lijepe.

Jedna takva lampa je i Ubiqua, čiji dizajn potpisuje Selab. Riječ je o modernoj lampi koja odlično izgleda, a zbog upečatljivog, no jednostavnog dizajna lako će se uklopiti u prostor bilo kojeg stila uređenja. Napravljena je od silikona, metala i stakla, a dimenzije su joj 28 x 13 cm.

Možete izabrati bijelu, žutu, crvenu i zelenu. Osim toga, Ubiqua se jednostavno prenosi, može se objesiti na zid, postaviti pokraj kreveta, u kupaonici ili na terasi. Ona zapravo interpretira tradicionalnu radnu lampu na moderan način, ali uz mali odmak u detalju. Naime, osim fine obrade i silikonskog ovjesa, Ubiqua ima apstraktni crtež čipkaste strukture na staklu.

Za svjetiljku možete kupiti i dodatni produžni kabel ako je želite koristiti u vrtu. Ova lampa kod nas možete potražiti u Dizajnholiku.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 06:52