Dimenzija luksuza

Udoban i izuzetno ugodan materijal na dodir: Koža na podu, zidu i kamin? Može!

 Alphenberg
Koža se od davnina koristila u uređenju interijera kao vrlo izdržljiv prirodni materijal, udoban i izuzetno ugodan na dodir

Međutim, da koža može biti i jedinstven ukrasni materijal, pokazao je nizozemski Alphenberg, koji je 2009. osnovan kao tvrtka za proizvodnju podova od kože. Ubrzo je otišao korak dalje i dao potpuno novu dimenziju luksuza koristeći se kožom za oblaganje površina kao što su zidovi, kamini, stubišta, vrata, uzglavlja kreveta, pa čak i stropovi.

image
Alphenberg

”Sve Alphenberg® obloge i zidni paneli proizvedeni su od 100% prave kože korištene od kože životinja koje nisu uzgajane zbog svoje kože. Proizvedeni u Nizozemskoj, prateći sve smjernice održivosti i vrhunske kvalitete, kožni zidni paneli i obloge izgledaju moćno, ali elegantno, bezvremenski, ali moderno”, ističu.

image
Alphenberg

Budući da su sve serije proizvoda od prirodne kože, moguće su razlike u boji, a mogu se pojaviti i prirodne karakteristike kao što su ožiljci, ubodi komaraca i promjene boje uslijed izravnog kontakta sa sunčevom svjetlošću ili toplinom.

Upravo to “starenje” kože osigurava jedinstven izgled i dodatni šarm.

Alphenberg® obloge i paneli odsad su dostupni i na hrvatskom tržištu, a ekskluzivni je zastupnik Dizajnerija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:47