SVI IH ŽELE

Ukrasi za bor koje ćete popiti: Kuglice punjene ginom najnoviji hit ovih blagdana

Ovaj će trend božićnih ukrasa iznenaditi ljubitelje gina, ali i oduševiti! Evo o čemu se radi...
Instagram @hearthandheritage

Kuglice ispunjene ginom ideja su britanske tvrtke Lakes Distillery i ne sumnjamo da će biti pravi hit za nadolazeću blagdansku party sezonu. Iako nas od božićnih i novogodišnjih blagdana dijeli više od mjesec dana, pripreme su već počele. Osim toga što su punjene ginom, ove fora kuglice ukrašene su svilenim vrpcama koje ostavljaju bez daha i savršeno pristaju blagdanskom ugođaju. Izrađuju se od plastike zahvaljujući kojoj se ne mogu slomiti ako vam jedna od njih slučajno sklizne iz ruku ili s grane.

Osim specifičnog i omiljenog okusa, primamljivost tekućine u ovim Lakes kuglicama sve je zanimljivija kupcima. Ukrasi izgledaju privlačno, a ujedno su i vrlo praktični kada vam u dom za vrijeme blagdana krenu pristizati žedni gosti, prava 'win-win' situacija!

Kuglice punjene ginom nisu jedine na tržištu pa se tako online može pronaći čitava paleta ponude. Ima uistinu svega, od kuglica za bor s whiskeyem, votkom pa sve do onih s rumom. Cjelokupnu ponudu kuglica koje i sami jedva čekamo nabaviti možete pronaći ovdje.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. prosinac 2020 00:56