SUPER IDEJA

Ukrasila kuhinjske ormariće za manje od 10 eura i dobila ambijent kao u ugodnom božićnom filmu

 OKSANA_NAZARCHUK/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Službeno je božićna sezona. Stoga obrišite prašinu s onih kutija za dekoracije i uključite svoju omiljenu blagdansku glazbenu listu jer je vrijeme da okitite svaku površinu svoje kuće, od dnevne sobe do spavaće sobe i kuhinje.

Većina nas uređuje svoje dnevne sobe, ali kuhinja nije uvijek na listi - unatoč činjenici da je ona zapravo srce doma tijekom blagdana. Zato smo bili oduševljeni kada smo naišli ovu "uradi sam" ideju za ukrašavanje koja je u trendu na internetu. Prilagodljiva je, lako se povećava ili smanjuje ovisno o vašem ukusu i vjerojatno košta manje od 10 eura za izradu - a jeftinu ideju za božićno ukrašavanje volimo svi.

U ovom videu na TikToku, @alondra.leneisha u biti ukrašava svoje kuhinjske ormariće blagdanskom vrpcom na način na koji bi omotala poklon – jedan je komad rastegnut vodoravno, a drugi okomito, tako da oba dijela tvore oblik križa. Na točki raskrižja ona zatim lijepi mašnu i to je to. Krajnji rezultat? Njezini kuhinjski ormarići izgledaju zabavno i svečano, poput božićnog poklona, a njezini pultovi ostaju otvoreni i slobodni od blagdanskog nereda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 09:12