predmet žudnje

Ukrasne ploče Keope Dolmix: Dekorativna snaga kamena u interijeru koja ne može proći nezamijećeno

 keope.com
Dolmix se na jako ukusan i domišljat način kombinira s drugim kolekcijama, te se tako postiže upečatljiv dojam

Dolmix ukrasne ploče od kamena ističu se svojom estetskom strogošću i visokoestetskom dekorativnom funkcijom. Na površini, kromatska mješavina multiformnog šljunka zadržava šarm materijala nadahnuća - kamena kojeg je vrijeme oblikovalo na obroncima talijanskih planina, izražavajući novu snagu u uređenju soba.

image
keope.com

Ova visoko dekorativna kolekcija je izvor raznolikosti: dolaze u grandioznim i modernim formatima dimenzija 120x278, dok kvadratne forme nalazimo u dimenzijama 120x120 cm i 60x60 cm. Ova pločica dostupna je i u debljini 2 cm, tako da je prigodna za rezidencijalnu i komercijalnu upotrebu i može se koristiti kako u zatvorenim prostorima, tako i na otvorenom.

image
keope.com

Dolmix se na jako ukusan i domišljat način kombinira s drugim kolekcijama, te se tako postiže neobičan i nesvakidašnji efekt. Njegov besprijekorni dizajn, rezultat dugotrajnog i temeljitog grafičkog istraživanja, otvara bezbrojne mogućnosti te vašem prostoru daje bezvremenski potpis.

image
keope.com
image
keope.com

Ukrasne ploče Keope Dolmix Grey, dimenzija 120x278 cm, možete kupiti u trgovini Cult u Splitu. Cijena im je oko 500 kn/m2. U cijenu nije uključeno drveno pakiranje koje se plaća zasebno, moguće ostvariti popuste na prodajnom mjestu.

Više informacija možete saznati na www.cult.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:56