Bezvremenski dizajn

UMIVAONICI 21. STOLJEĆA Ovo je 30 impresivnih umivaonika!

Produkt dizajn uzbudljivo je kreativno područje koje obuhvaća neprestano istraživanje oblika, tekstura i funkcija svakodnevnih predmeta s ciljem da svaki novonastali dizajnerski predmet bude što bolji, inovativniji i estetski privlačniji od prethodnog. Zadivljuje nas bezgranična mašta kreativaca koji nas svojim dizajnom pokušavaju iznenaditi i pritom unijeti u naš interijer detalj vrijedan pažnje.

U našim kupaonicama dizajnerima je posebno zanimljiv umivaonik koji ne mora biti dosadan ili običan, već može biti upravo onaj wow faktor koji će cijelu kupaonicu pretvoriti u fantastičan prostor. Umivaonici koje možete pogledati u našoj galeriji atipični su primjerci koje nećete pronaći u prosječnom domu.

Izrađeni su od prozirnog stakla, kamena ili drveta, osvijetljeni su neonskim svjetlima, umivaonici su to koji prate zamišljenu krivulju, običnih su i neobičnih oblika, namijenjeni su velikima, malenima, štedljivima i onima koji to baš nisu, no svi zajedno zaista oduševljavaju svojim kreativnim dizajnom!

Izvor: Home-Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:13