KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2020.

Umorni od zime? Zavirite u proljetnu kolekciju za interijere H&M Homea

 H&M Home
Nova sezona sa sobom donosi nježne i neutralne tonove, ali i puno prirodnih materijala, naročito kada se radi o interijerima

Imamo odlične vijesti za sve ljubitelje proljetnog ugođaja u interijerima. Naime, kako bi što ranije proslavio proljeće koje nam uskoro dolazi, poznati brend H&M Home ponovno stavlja omiljene pastelne boje u samo središte pozornosti na primjeru ove predivne kuće s pogledom na more kojom ujedno predstavlja svoju prvu kolekciju za proljeće/ljeto 2020. (bit će ih još!).

S obzirom na spomenutu temu, nova kolekcija za proljeće/ljeto bazira se na opremanju cijelog doma - dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice, ali jednako tako i na popratnim dekorativnim detaljima.

Uz inspirirajuće pastelne nijanse koje svojom nenametljivošću pristaju gotovo svakom stilu uređenja u domu, prisutni su i neizostavni prirodni materijali poput drveta, stakla ili kamena koji interijeru daju dašak svježine, ali i luksuza.

Ako ste i sami ljubitelj ovog jedinstvenog stila i pastelnih nijansi koje se uklapaju u svaki životni prostor, ovo su bez sumnje komadi namještaja koji vam trebaju kako biste u vlastiti dom unijeli dozu glamura.

Cijelu ponudu iz nove kolekcije možete pronaći na službenim stranicama H&M Homea.

Foto: H&M Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 13:53