JAPAN KAO INSPIRACIJA

Unikatni komadi keramike koji će savršeno ukrasiti svaki interijer!

 Instagram/@renaceramics
Tko kaže da je keramika kao materijal izašla iz mode? Ova će vas kreativka svojim unikatnim keramičkim radovima uvjeriti u suprotno

Ah, ta divna keramika! Srpska kreativka Milena Vraneš postala je hit na društvenim mrežama zahvaljujući upravo jedinstvenim, unikatnim komadima keramike koje sama izrađuje. Njezin profil na Instagramu trenutno prati gotovo tisuću ljudi, a svaki dan broj njezinih pratitelja sve više i više raste. I to nas nimalo ne čudi jer su njezini radovi oduševili i nas.

S obzirom na to da su Milenini keramički komadi prvenstveno funkcionalni, mogu se bez problema uklopiti u gotovo svaki prostor. Od proizvoda izrađuje uistinu svašta - od tanjura, šalica, posuda pa sve do ostalih ukrasa različitih veličina koji savršeno pristaju svakom interijeru.

Inspiracija za ovaj divan dizajn keramike kreativka je pronašla u dalekom Japanu. Naime, osnove japanske estetike kriju se u minimalizmu, jednostavnosti, naglašavanju prirodne ljepote i praktičnosti, a sve to uz poseban vizualni doživljaj koji ostavlja bez daha već na prvi pogled. Više o proizvodima možete pronaći na poveznici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:31