objekt žudnje

Upadljive boje i odvažni oblici: Spoj ogledala i tepiha postao je pravi hit, kao i ručna izrada

Instagram @zeyu.studio i Instagram @opalbyhonor
 Rug Tufting, Opal - Concrete art and Rugs
Osim što izgledaju fantastično, zaista je uživanje i gledati sam proces izrade od praznog platna, do mnoštva raznobojnih šara

Jeste li čuli za totalno trendi ogledala čiji okvir izgleda kao tepih? Ako niste, svakako bi ih trebali razgledati jer izgledaju sjajno, a totalni su hit na svim društvenim mrežama, pogotovo na Tik-Toku, ali među svjetski poznatim influencerima. Ova ogledala su postala popularna tijekom pandemije kada su se svi okrenuli ručnom radu i kada je taj "handmade" rad dobio više poklonika jer su ljudi shvatili da ručna izrada ima veliku vrijednost i obogaćuje duševno.

image
Instagram @opalbyhonor
Opal - Concrete art and Rugs
image
Instagram @zeyu.studio
Rug Tufting

Rezultat

Na društvenoj mreži Tik-Tok tako je dominantan trend ovih ogledala-tepiha, a kreativci su općenito preuzeli dominaciju na toj društvenoj mreži. Prvo su počeli izrađivati tepihe manjih dimenzija, a zatim su uz poseban "pištolj" koji iglu s vunicom ubada 45 puta u sekundi, svi oni koji su željeli isprobati svoj talent u ovom polju stvaralaštva to vrlo lako mogli učiniti. Osim što rezultat često izgleda fantastično, zaista je uživanje i gledati sam proces izrade od praznog platna, do mnoštva raznobojnih šara. Pa zašto su ova ogledala-tepisi postali toliko popularni?

image
Instagram @zeyu.studio
Rug Tufting
image
Instagram @zeyu.studio
Rug Tufting

OKVIRI

Jedan od odgovora sigurno se krije u tome da su tepisi koji se nalaze u ponudi na tržištu često u neutralnim tonovima, neupečatljivi, kako bi se mogli uklopiti u postojeći namještaj. Zato je trend koji su pokrenuli mladi i vješti s rukama TikTokeri zaživio. Oni uglavnom koriste upadljive boje i stvaraju odvažne oblike, pa je konačan rezultat takav da ne možete ostati ravnodušni na njega. Sada ogledala imaju široke okvire koji su napravljeni tehnikom koja služi za izradu tepiha i to izgleda apsolutno genijalno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:10