Unikatna ogledala domaće kreativke

Upoznajte Biljanu Baljak iz brenda BB MIRRORS i njezine rukotvorine

 

Lijepo i raskošno ogledalo već stoljećima je važan detalj u interijerima. Kako smo uvijek najsretniji kad nađemo lijepe uratke domaćih kreativaca, tako su nas nedavno razveselila unikatna ogledala domaće kreativke Biljane Baljak, koju smo zamolili da se predstavi našim čitateljima.

- Ja sam Biljana Baljak, po profesiji makeup artist. Stabilan obiteljski posao nikada me nije u potpunosti zadovoljavao. Prvi kreativni put bilo je uljepšavanje drugih, a kako me čini sretnom uljepšavati žene, tako danas uživam i u stvaranju ogledala. Kreativno izražavanje u meni budi najljepše emocije. Ponekad ne mogu spavati i razmišljam što sljedeće osmisliti - kaže Biljana, a nas zanima kako je počela priča s izradom ogledala.

ZIDNA I STOLNA

- Ideja o nastanku ovog proizvoda rodila se ovog ljeta, uz šum valova i druženje žena svih generacija. Stvorila se odlična vibracija u kući u Senju, puno smo se smijale, razgovarale i poticale jedna drugu da slijedimo svoje snove. U jednom od razgovora osjetila sam da baš želim izrađivati ogledala i s velikim adrenalinom i veseljem krenula u realizaciju odmah po povratku s ljetovanja - prisjeća se kreativka i dodaje kako je svako ogledalo unikat.

- Svako priča svoju priču, ima svoju osobnost i u svako je utkano puno ljubavi, strasti, radosti... Radila sam modele s vjerskim motivima, personaliziranim porukama, dječje modele, motivima povezanim s putovanjima… Svatko može dobiti nešto jedinstveno, što će sigurno izmamiti osmijeh na lice i neće se moći naći u nekom drugom prostoru. Ona su osmišljena da razvedre svaki interijer i donesu dašak svježine u svakodnevicu - ističe.

Mogu se naručiti personalizirana zidna i stolna ogledala, maksimalnih dimenzija 60x60 cm za zidna. Biljana je spremna poigrati se s posebnim željama kupaca ili dati svoje prijedloge.

Radila je modele s vjerskim motivima, personaliziranim porukama, dječje, s motivima putovanja…

ODRAZ

- Nikad mi nije problem uložiti više dana da bi rezultat bio besprijekoran. Okviri se rade u Hrvatskoj, pronašla sam odlične partnere koji prate moje potrebe. Koristim različite akrilne boje, paste, materijale, dekoracije te poruke poput one “Lijepa si”… Materijale pronalazim u raznim dućanima, u prirodi… Kad nešto stvarno volite, samo nebo je granica - smije se i za kraj ističe glavnu poruku koju nose njezini proizvodi.- Ova ogledala su podsjetnik da je svaki pogled u ogledalo vrijedan slavlja, jer jedino smo mi sami ti koji sebe možemo učiniti sretnijima. Nerijetko mislimo da nismo dovoljno lijepi, dobri, poželjni…

Moja je želja da ova ogledala uljepšaju svaki interijer, ali i osobni dojam svakog pojedinca kad se pogleda, razveseli se svojoj slici, novom pogledu, novom danu... - zaključila je Biljana Baljak, a mi vas pozivamo da dostupne modele pogledate na njezinom webu bb-mirrors.com ili na Facebooku i Instagramu @ bbmirrors.

Foto: BB MIRRORS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:59