Idealni suputnik vašeg mališana

UPOZNAJTE BREND Mr.Bear iz Rijeke za velike i male

Profil

NAZIV: Mr.Bear
INFO: linija proizvoda za djecu i dom
AUTOR: Josipa Leko Šimić
KONTAKT: Facebook profil Mr.Bear


Svima nam je ponekad potreban poticaj da napravimo nešto što moramo, a plaši nas. Kada smo mali, posebno nam je važno imati nekoga da nas ohrabruje i pruži nam utjehu. Upravo je to trebalo jednom dječaku, sinu novinarke Josipe Leko Šimić s interesom za kreativno izražavanje. Kad je taj mališan dosegao dob za vrtić, majka mu se našla u nezgodnom položaju. Nikako uvjeriti dječaka da bez buke ode u vrtić. Mama Josipa dosjetila se pravog rješenja! Kako bi učinila odlaske u vrtić što bezbolnijima, na majicu mu je nacrtala medu kako bi on i Gospodin Medo skupa išli u vrtić. Jedna majica pretvorila se u dvije, tri, četiri, no g. Medo je i dalje ostao najdraži suputnik malog dječaka. Autorica je u međuvremenu dizajn primijenila na majici za sebe, svoje prijateljice i njihovu djecu i tako dalje, čime se priča "zakotrljala"…

Ime Mr.Bear ova poduzetnica odabrala je kao naziv svog brenda jer je željela da bude jednostavan, pamtljiv i svevremenski te da dobro zvuči i na hrvatskom i na engleskom jeziku.

- Svi imamo barem jednog medu iz djetinjstva, prijatelja koji zna sve dječje tajne, igračka je to koja nikada ne izlazi iz mode, kupuju je generacije. Iz istog razloga je medo prva ilustracija koju su kupci vidjeli. – kaže vlasnica ove simpatične linije proizvoda za djecu koja je savršen odabir za sve one koji vole minimalistički i skandinavski stil.

- Naše proizvode najviše naručuju žene, moderne mame koje žele drugačiju robu te one koje žele istu majicu za sebe, muža i klince. Puno je mladih djevojaka koje kupuju za sebe, dečka, za dar prijateljici ili slično. I najviše me raduje što se vrlo brzo vraćaju po nove stvari. Trudimo se i bez kompromisa biramo najkvalitetniji pamuk na tržištu. – kaže ova svestrana poduzetnica.

Za jesen pripremaju razne novitete, a u pripremi je i paket ponude za najmlađe. Ako ne znate što biste poklonili novorođenčetu, za krštenje ili dječji rođendan, javite se Gospodinu Medi na Facebook stranicu Mr. Bear.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 04:06