Upoznajte studenticu Karlu Ivanković

Personalizirani planer je hit-poklon za nadolazeće blagdane i druge prigode

Svi mi volimo pokloniti dobar dar svojim najbližima, ali nekad je jako teško pogoditi što netko želi ili treba. Upravo rješenje tog problema nam je palo na pamet kada smo vidjeli preslatke šarene planere, rokovnike i bilježnice brenda Street of Happiness. Lijepi su i funkcionalni, a na njih možete otisnuti što god vam padne na pamet i tako ih personalizirati. Iza brenda Street of Happiness stoji Karla Ivanković iz Zagreba, studentica sociologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a nas je zanimalo kako je počela cijela priča.

Obiteljska tiskara

– Oduvijek sam bila okružena knjigama i rokovnicima. Naime, obitelj mi ima tiskaru već 30 godina i izrađuje sve proizvode od papira. Kada sam krenula u srednju školu pojavila mi se potreba za planerom te sam pokušala osmisliti sebi idealan planer. Idealan planer za mene je: malen da stane u torbicu, veselih boja, šarene unutrašnjosti te meko tvrdih korica kako ne bi uništavao ostale stvari u torbici. Tata mi je pomogao s tehničke strane, odredio je format planera, materijal za korice te vrstu papira za unutarnje listove. Mama mi je pomogla osmisliti unutrašnjost planera.

Tijekom njegove izrade stalno sam ponavljala rečenicu ‘to je moj planer’ i tako je on i dobio ime – Moj planer. Da bi Moj planer bio savršen falila mu je još samo jedna stvar – moje ime na njemu. Tata je osmislio način kako ga personalizirati te je tako Moj planer postao savršen. Kad su ga moje prijateljice vidjele, poželjele su ga i one imati, svaka sa svojim imenom, u svojoj omiljenoj boji. Tu sam došla na ideju kako povećati svoj džeparac i tako je sve krenulo – kaže Karla, a od tada Moj planer izdaje već četvrtu godinu i to u čak pedesetak boja, svake godine s novom unutrašnjosti.

Radosnica, recepti…

– Nakon Mog planera nastala su dva rokovnika, Moja bilježnica i My notes, My planner ozbiljnije unutrašnjosti, Moja beba koja prati trudnoću i prvu godinu djetetova života, Moji recepti – knjiga u koju zapisujete omiljene recepte te ih tako čuvate sve na jednom mjestu, Moja kemijska i Moja olovka također personalizirane te Moja čestitka izrađena od recikliranih materijala. Posebnost svih naših proizvoda je mogućnost ispisivanja imena, najdražih citata ili misli na korice.

Kada poklanjate naš proizvod, niste ga samo kupili nego ste u njega utkali i dio sebe – kaže Karla Ivanković i dodaje kako koriste reciklažne materijale te najfinije eko papire za unutrašnjost. – Izrada naših proizvoda ne traje dugo, ali priprema njih samih iziskuje više vremena i kreative. To je proces biranja i nabavke boja za korice, dizajniranje unutrašnjosti proizvoda te grafička priprema za tisak. Sve te faze rada imam unutar naše obiteljske tiskare, a osim toga, posebnost naših proizvoda je u meko-tvrdim koricama koje se mogu personalizirati pa tako svatko može sam osmisliti i unijeti dio sebe na naslovnicu planera i drugih naših proizvoda – ističe Karla.

Narudžbe putem weba

Za proizvode Street of Happiness ne postoje ograničenja. Sami osmišljavate tekst za korice, bilo prednje ili stražnje. Svi proizvodi (Moj planer, My planner, My notes, Moja bilježnica, Moji recepti, Moja beba, Moja kemijska, Moja olovka i Moja čestitka) mogu se naručiti putem Facebooka Street of Happiness ili na web stranici www.streetofhappiness.com. Također, moći ćete ih pogledati i na Interliberu – paviljon 6.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 12:50