ZAGREBAČKI SAJAM

Uskoro počinje Ambienta - ona prava, napokon!

Sve o namještaju, unutarnjem uređenju i pratećoj industriji

Ambienta, 43. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu. Na 16.000 četvornih metara taj će projekt ove godine biti prezentiran u redizajniranom obliku, i to kroz tematske priče.

Tako će AmbiDOM predstaviti sve vrste namještaja, parketa, vrata, prozora i dekora, AmbiPRO donosi materijale, opremu i strojeve, AmbiENERGO biomasu i pelete dok će Ambi DESIGN DISTRICT posjetitelje upoznati s dizajnerskim dostignućima u industriji namještaja i novim trendovima uređenja interijera.

Moderna kretanja podrazumijevaju inovacije i poboljšanja, kreću se prema ekologiji i očuvanju okoliša, miješanju stilova s ciljem stvaranja ugodnog prostora za život i rad. Na Design Districtu će se predstaviti izlagači i dizajneri koji su svojim dizajnom i kvalitetom osvojili prestižne svjetske nagrade, stvarajući koncepte i proizvode, a sada su dostupni i na hrvatskom tržištu

Ambienta ove godine kroz priču o ideji, dizajnu, arhitekturi i proizvodnji potvrđuje status najvažnijega poslovnog događaja drvne industrije u Hrvatskoj. Kroz proizvode primarne prerade i drvne građe, preko stolarije i podnih obloga do namještaja bit će predstavljene brojne mogućnosti korištenja drva kao potpuno prirodne i obnovljive sirovine. U partnerskoj suradnji s Udruženjem drvno-prerađivačke industrije pri HGK snagu i potencijale drvne industrije predstavit će najznačajniji domaći proizvođači.

Uz snažan stručni program, brojne prostorne i zabavne atrakcije te nagrade kao što je kuhinja po odabiru u vrijednosti od 30.000 kuna, pronađite inspiraciju i oplemenite svoj dom.

Institucionalnu i partnersku podršku Ambienti pružili su Grad Zagreb, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Turistička zajednica grada Zagreba i Zagrebački holding.

Foto: Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:59