OBJEKT ŽUDNJE

Uskrsni kućni aduti umjetnice Tatjane Politeo

Fora daske s natpisima koji asociraju na toplinu doma, Unikatni proizvodi imaju završni premaz za zaštitu drva, a svaki je potpisan i ima drugačiju paletu boja, natpisa i redni broj numeracije

Akademska umjetnica Tatjana Politeo osmislila je pravi poklon za sve koji žele darovati dragim osobama nešto posebno, drugačije i upečatljivo. Naime, napravila je limitiranu seriju od dvadeset drvenih daski naziva Hello. Svaka daska je, ističe umjetnica, unikat i posebna na svoj način.

- Svake godine pred Uskrs napravim neke fora stvarčice poput drvenih jaja ili raznih skulpturica pa sam ove godine pomislila - idem napraviti seriju drvenih daščica. Glavni motiv na svim daščicama je moj prepoznatljivi miš “hello”, a i stilizirano jaje proteže se kroz sve, tako je cijela priča prava uskrsna - kaže Tatjana Politeo te dodaje kako je svaku dasku obojila akrilom, kolažom, akrilnim mortom i markerima u boji.

- Svaku dasku sam prvo obojila u crno i to mi je bila podloga za dalje. Boje koje sam koristila su plava, zlatna, perla, roza, oker..

Ove daske mogu poslužiti kao zgodan ukras u vašoj kuhinji, kao podložak za serviranje neke hrane ili kao dar dragoj osobi

LJUBAV

Svaka daska ima završni premaz za zaštitu drva. Isto tako, svaka daska je iza potpisana i ima redni broj numeracije - opisuje umjetnica. Inače, ovom sasvim posebnom proizvodu čar daju i kolažirani dijelovi koji su zapravo natpisi iz raznih časopisa.

- Natpisi kao što su: mala tajna, home, kod kuće, spoj, ambijent, vrijeme ljubavi, vrata uspjeha... nekako su se činili prikladni za daske jer svi imaju poveznicu na dom, obitelj, ljubav, prijateljstvo, a to je ono što svi volimo i trebamo - objašnjava, napominjući kako su daske namijenjene svima koji vole fora stvari za svoj dom.

NARUČIVANJE

- Mogu poslužiti kao zgodan ukras u kuhinji, kao podložak za serviranje orašastih plodova i, naravno, kao poklon članu obitelji ili prijatelju - ističe. Daske se mogu naručiti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i također preko Facebooka (Tatjana Politeo). Cijena je 250 kuna.

Više o radu umjetnice Tatjane Politeo možete saznati na web adresi www.tatjanapoliteo.com.

Foto: Neja Markičević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 17:55