KREATIVNA ZAJEDNICA

Već ste započeli s blagdanskim šopingom? Darove za bližnje pronađite na sajmu rukotvorina u Zagrebu

Organizatorice sajma KraftaOna

 PRESS
Održava se 2. prosinca u u Američkoj međunarodnoj školi na Bundeku

U Američkoj Međunarodnoj Školi u Zagrebu sprema se prava poslastica za ljubitelje ručno izrađenih umjetnina i ljubitelje kreativnosti! Tri entuzijastične zaposlenice, dvije Ivane i jedna Ana, također rukotvorke, organiziraju četvrti sajam rukotvorina "KraftaOna".

Ideja o održavanju sajma rukotvorina nastala je spontano iz ljubavi prema kreativnom izražavanju i entuzijazma ovih organizatorica. Sve tri, Ivane i Ana, imaju svoje male, ali uspješne brendove - Klocks, Loka Designs i Ms. Lavish, te su posvećene svijetu rukotvorstva i umjetnosti. Njihova kreativnost i predanost ovom području doveli su do stvaranja ovog događaja.

image

Ms. Lavish

PRESS
image

Klocks

PRESS
image

Loka Designs

PRESS

Sajam će se održati 2. prosinca u Američkoj međunarodnoj školi na Bundeku, od 11 do 15 sati. Na ovom izdanju KraftaOne možete očekivati brojne izlagače, među kojima su zaposlenici škole, zajedno s talentiranim rukotvorcima iz lokalne, a i međunarodne zajednice. Posjetitelji će moći birati između širokog spektra kreativnih kreacija - od unikatnog nakita, umjetničkih radova, modnih dodataka, zidnih satova, blagdanskih dekoracija, fotografija, do keramike i drugih rukotvorina.

No, ovaj događaj je mnogo više od običnog sajma. On ima za cilj jačanje veza unutar školske zajednice i šire. Dio sredstava prikupljenih tijekom sajma bit će usmjeren prema lokalnoj dobrotvornoj inicijativi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 08:47