PRESTIŽNA NAGRADA

Veliko priznanje za hrvatski brend Milla&Milli: Archiproducts Design Award 2020., za Bloom komodu

Milla&Milli
Osim ove nagrade, brend Milla&Milli osvojio je nekoliko svjetskih top nagrada za dizajn, poput Red Dot i Big See Award

Milla&Milli, hrvatski dizajnerski brend vrhunskog namještaja tvrtke Mundus Viridis, koji čvrsto vjeruje da je upravo ekologija novi luksuz i koji se svojom održivom filozofijom ističe na svjetskom tržištu osvajajući prestižne nagrade, dobitnik je Archiproducts Design Award 2020., za svoju mnogostruko priznatu Bloom komodu.

image
DOMAGOJ KUNIĆ

Archiproducts Design Awards postavljaju mjerilo vrhunske kvalitete i inovacija u svijetu dizajna. Pokrenut 2016. godine, natječaj jamči kreativnost i inovacije, potičući novu suradnju i generirajući sinergije između dizajnera i brendova.

Ove godine, dobitnici nagrada odabrani su među više od 750 prijava iz cijelog svijeta, po ocjeni i odabiru žirija sastavljenog od vodećih figura u arhitekturi i dizajnu.

Milla&Milli Bloom komoda dobitnik je nagrade za dizajn u kategoriji Namještaj. Pobjednički se radovi ističu svojim jedinstvenim konceptom i predstavljaju izvrsnost u kreativnosti, tehnologiji i istraživanju. Dizajn Bloom komode potpisuju Maša Vukmanović, Jelena Lukač-Kirš i Jakov Šrajer iz studija Thinkobjects.

Osim ove nagrade, brend Milla&Milli osvojio je nekoliko svjetskih top nagrada za dizajn, poput Red Dot i Big See Award, kao i najveću domaću nagradu ove godine,posebno priznanje za cjeloviti projekt Hrvatskog dizajnerskog društva.

Više na: Milla&Milli

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:48