Predmet žudnje

Vesele žardinjere Hello & Garden s potpisom slikarice Tatjane Politeo i Brune Perovića

 NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Slikaricu Tatjanu Politeo nazvao je jedan dan njezin dugogodišnji prijatelj Bruno Perović i predložio zajedničku suradnju.

- On je, naime, tijekom ove izolacije sebi izradio namještaj za balkon od paleta i to mu je dalo ideju da pokušamo zajednički napraviti nešto zgodno za balkone, terase i vrtove. Tako su nastale žardinjere imena Hello & Garden. Bruno se inače bavi uramljivanjem slika i galeristikom te je vješt u radu s drvom, a, uz to, već godinama surađujemo na raznim projektima.

Žardinjere Hello & Garden izrađuju se od paleta (drvo) i u ponudi imamo više modela, manju žardinjeru dužine 58 cm i veću dužine 110 cm, a naravno može se naručiti i po mjeri - ispričala nam je Tatjana Politeo i ukratko opisala kako je tekao proces oslikavanja i ukrašavanja ovih veselih žardinjera.

image
Bruno Perović i Tatjana Politeo
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

- Prvo ih farbam u bijelu pokrivnu mat boju na bazi vode, a nakon sušenja ih oslikavam posebnim bojama za drvo koje su vodootporne. Također, u oslikavanju koristim sprejeve i razne šablone. Motiv žardinjera je moj već prepoznatljivi lik miša Hello, kojeg onda razrađujem u kombinaciji s drugim elementima. Nakon slikanja s bojama žardinjere se sprejaju sa zaštitnim lakom za drvo tako, da nema brige za kišu i jako sunce - objasnila je.

image
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Žardinjere Hello & Garden namijenjene su balkonima, terasama, a mogu biti i zgodan detalj u kuhinji za začinsko bilje. Lijepo u njima izgledaju i trajnice, kao i cvijeće raznih boja, a naravno i začinsko bilje. Vrlo se jednostavno montiraju na zid balkona ili terase jer imaju iza dvije kvačice ili s kukicom za balkonsku ogradu (ovisno o želji).

image
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Ako ih želite kupiti, kontaktirajte Tatjanu putem njezine web stranice (www.tatjanapoliteo.com) ili pišite njoj ili Bruni na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i/ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

image
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Cijene žardinjera su: male žardinjere 58 cm/ 700 kn, velike 110 cm/ 1000 kn. Ističu da daju popust na količinu te da ih šalju po cijeloj Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:21