U bojama Mediterana

Veselo druženje u zagrebačkom Botaničaru

U zagrebačkom Botaničaru nedavno je održano intimno druženje esteta. Naime, na tom druženju zagrebačkoj se publici prvi put predstavila Bojana Brkić iz srpskog brenda Re:art:concept, poznatog po divnom porculanskom posuđu. Bojana je pokazala jednu sasvim posebnu kolekciju, napravljenu u suradnji s Editom Šimić, autoricom food bloga Kuživancija.

A post shared by (K)uživancija (@kuzivancija) on

A post shared by (K)uživancija (@kuzivancija) on

- Suradnja s Editom bila je nešto što smo nas dvije dugo planirale. Imamo srodnu estetiku i dobro se razumijemo, pa je suradnja bila logičan korak. Zanimljivo je da naša komunikacija traje već skoro dvije godine, a sada smo konačno uspjele nešto finalizirati. Nećete vjerovati, ali ovdje u Botaničaru smo se i prvi put vidjele uživo, a dotad smo se pratile na Instagramu - sa smiješkom kaže Bojana i dodaje kako su vrlo brzo napravile dizajn za zajedničku kolekciju.

- Edita je dijete s Jadrana, Splićanka, i kada sam trebala smisliti ime naše kolekcije, shvatila sam da su preda mnom najljepše boje Mediterana. Boja mirnog mora poslije ljetne kiše, zimzelene šume kroz koju se probija zlatno sunce i pada na udobni tepih od starih borovih iglica, predivni bijeli kamen koji razdvaja šumu od vode... Zato je kolekcija dobila ima Evergreen Adriatic Forest, u prijevodu Zimzelena šuma Jadrana - priča Bojana.

Kolekcija se sastoji od porculanskih desertnih tanjurića i zdjelica. Više o kolekciji možete pogledati na www.reartconcept.com/collections/evergreen-adriatic-forest-special-editon.fgd

Foto: Ivica Ivančić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 04:07