SAMO U KINI

Video o hotelu LN koji je rađen prema projektu hrvatskih autora gledalo 2,8 mil. ljudi

 LN HOTEL
Hotel LN napravljen je prema projektu hrvatskog studija 3lhd, a u svojoj "turneji održivosti" posjetio ga je popularni vloger

Video poznatog kineskog influencera vlogera Steva Zenga za posjeta hotelu LN u Kini, koji je napravljen prema projektu hrvatskog studija 3lhd, ima 2,8 milijuna pregleda.

- Nakon što sam jeo i pio, biciklirao sam 65 kilometara od centra Guangzhoua do LN hotela u Nanshi - opisao je te nastavio govoriti o tome kako je projektiran objekt.

image
Stev Zeng

- Dizajnirao ga je hrvatski arhitektonski tim, a koncept održivosti može se vidjeti u svakom detalju. Na primjer, predvorje čistog prirodnog svjetla ne samo da uvelike štedi električnu energiju, nego i omogućuje gostima priliku da uživaju u prekrasnom izlasku i zalasku sunca. Osim toga, kad sunce izađe, zahvaljujući najvećoj umjetničkoj instalaciji u hotelu - Echo of Light and Shadow, koju je stvorila njemačka umjetnica sa 1618 staklenih trokutastih prizmi - možete uživati u šarenom odsjaju na tlu. Svjetlo... stvarno otvara oči. Napokon sam došao na travnjak uz more i igrao frizbi. Život je tako ugodan - govori Steve Zeng koji biciklom putuje Kinom.

image
LN HOTEL

Taj vloger vodi "Turneju održivosti" koju je u studenome organizirala delegacija EU u Pekingu, radi promicanja projekata vezanih za ekologiju i održivost. Video s posjetom hotelu hrvatskih autora bio je jedan od najgledanijih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 22:59