Novi trend!

Video s 11 milijuna pregleda: Ovakvu novogodišnju dekoraciju još niste vidjeli

 DESIGNECOLOGIST /UNSPLASH/

Iako se već proslavio sa sličnim projektom u sestrinoj sobi, ovog puta je otišao korak dalje. Max Majevski proveo je gotovo pet dana oblažući unutrašnjost kuće papirom za zamatanje. Svaki kvadratni centimetar mamine dnevne sobe, blagovaonice i kuhinje omotao je papirom za zamatanje s božićnim motivima.

@thatguymaks

92 hours of work and no sleep later, its finished and I actually think it looks cool. Now its time for my families reaction to see what they think…

♬ ROCKIN’ AROUND THE CHRISTMAS TREE - BRENDA LEE

Majevski, koji se na TikToku zove @thatguymaks, objavio je dva videa. U prvom videu predstavio je proces ukrašavanja zidova.

U drugom videu zabilježio je reakciju svoje obitelji. Njegova majka je prikazana kako prekriva usta od šoka dok ulazi u kuću, u pratnji Maxovih dviju mlađih sestara. Iako u videu nije navedeno gdje je bila obitelj dok je "dekorirao" interijer. Maxova mama Ana kaže da se šokirala kada je vidjela projekt svog sina.

@thatguymaks

Instead of being angry they said they were happy to see me?

♬ ROCKIN’ AROUND THE CHRISTMAS TREE - BRENDA LEE

Sve u svemu, Max je za realizaciju ovog svog malog projekta potrošio oko 255 eura na 114 rola ukrasnog papira. Video u kojem je zabilježio proces omatanja cijele kuće prikupio je više od 11 milijuna pregleda i više od 400.000 lajkova.

Što kažete na ideju?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:14