Uredno i lijepo

(VIDEO) Složite majice za samo 2 sekunde: Ovaj trik baš svi moraju znati

 Youtube/Screenshot/How to tie a tie

Bez obzira gdje svoje majice spremate - u ormar, kofer ili ruksak, želja je uvijek ista: da se odjevni komad ne izgužva i da zauzima što manje prostora. Ovo je posebno važno kada se pakirate za novo putovanje.

Ovo su korisni savjeti koji će vam olakšati svakodnevicu. Spremate li majice u ladicu, nemojte ih slagati na klasičan način, već ih smotajte jer će tako zauzeti manje mjesta. Rolanje odjeće također smanjuje neželjeno gužvanje. T-shirt majice s printom uvijek složite tako da se print vidi izvana. Tako ćete odmah prepoznati o kojoj se košulji radi.

Zapravo postoji mnogo načina na koje možete složiti omiljene majice, a sada vam predstavljamo dva popularna i praktična - jedan je klasičan, dok se drugi način zove "2 second method".

Kako biste što uspješnije složili majicu na klasičan način, trebate je raširiti na ravnu površinu. Prije sastavljanja poravnajte sve rubove. Zamislite da se vaša košulja sastoji od tri dijela. Jednu trećinu s lijeve strane preklopite prema unutra i preko nje prevucite odgovarajući rukav. Druga trećina je stražnji dio majice - ostavite ovo netaknuto. Preko toga preklopite sada treći dio, desnu stranu, a desni rukav također gurnite u stranu. Potom majicu prepolovite tako da jednu polovicu presložite preko druge, a ako imate jako malu ladicu, majicu možete ponovno presavinuti na pola, piše Novi list.

Osim klasične metode preklapanja, postoji i metoda od 2 sekunde u kojoj trebate zamisliti dvije linije na majici i složiti ih u nekoliko sekundi sa samo dva prsta. Najbolje je pogledati odgovarajući video, jer je postupak malo kompliciraniji i zahtjeva puno vježbanja. Ali kad jednom to shvatite, možete složiti gomilu majica u nekoliko sekundi – štedeći pri tome puno vremena!

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:42