PRIRODNA ELEGANCIJA

Viesći lusteri od ratana, trske ili bambusa su dekoracija koju svaki dom mora imati

 Amazon
Osim što se radi o dobro promišljenom i osviještenom dizajnu ovi proizvodi posjeduju i prekrasnu estetiku

Viseći lusteri su oduvijek bili poseban dodatak stilskom uređenju svakog doma. Od nekadašnjih raskošnih kristalnih do potpuno jednostavnih keramičkih, svi oni su svojom pojavom doprinosili stvaranju određenog karaktera prostorije gdje bi se našli. Danas smo svjedoci velikih promjena, kompletno uređenje doma se više okreće ekološkim materijalima kao i onim prirodnim, od najmanjeg komada namještaja pa do cijelih prostora.

Osim što se radi o dobro promišljenom i osviještenom dizajnu ovi proizvodi posjeduju i prekrasnu estetiku koja u prostor unosi svojevrstan mir i ugodu i doista jedinstveno raspoloženje. Ratan, trska, bambus pa čak i vinova loza dio su dizajna interijera od davnina, posebno u azijskim zemljama gdje je povezanost s prirodnom puno jača. Spoj svjetlosti i prirodnih vlakana koji su elegantni i svestrani također pruže jednostavan način uz pomoć kojega možete dodati malo tekstura u svoj dom, a ujedno izgledaju kao da su ih odabrali profesionalci. Na tržištu postoji pregršt različitih kombinacija osvjetljenja i dizajna lustera. Mi smo vam priredili naš poseban izbor, zato ostanite s nama i istražite što se nudi.

image
Amazon

Panay Wicker Ball Hanging Ceiling Lamp: Ovaj luster izgleda sjajno bilo samostalno ili u grupi. Jednostavna kugla od ratana dodati će puno dobre, prirodne energije u vašu kuhinju, blagovaonicu ili čak spavaću sobu. Nabavite ga na amazon.com za 227,03 $.

image
IKEA

MISTERHULT: Ova ručno rađena visilica dolazi iz ikea. i da stvar bude još puno bolja rađena je komada bambusa koji su trebali biti bačeni. Može se nabaviti po cijeni od 499,00 kuna.

image
Amazon

Globe Electric 60750: Ovaj luster prati u korak posljednje i najnovije trendovime u dizajnu interijera. Sastoji se od prirodnog materijala, posjeduje organski dizajn, nosi u sebi vibracije "dalekih obala", zemljanu boju i vintage štih. Povrh svega, izgleda sjajno. Može se kupiti na amazon.com za 69,17 $.

image
Amazon

Bamboo Pendant Light: Ova pomalo neobična visilica od bambusa ima jedan potpuno drugačiji pomak od onih na koje smo navikli. Valovito tkanje daje posebnu izjavu koja u prostor donosi dekoraciju koju je teško ne zamijetiti. Može se nabaviti na amazon.com za 133,89$.

image
WAYFAIR

Alleman 1: Ovaj jedinstveni luster ručno je tkan od prirodnog bambusa u nešto tamnijoj boji i stvara privlačnu atmosferu u bilo kojem prostoru. Dovoljno je velik da sobi da dimenzije i teksturu, a idealno se uklapa i u minimalistički interijer. Naručite ga na wayfair.com za 199,99 $.

image
WAYFAIR

Parkhill 1: Svestrana visilica od ratana izgleda fantastično u okruženju idnustrijskog dizajna, ali ne bi izgubila na svojoj privlačnosti ako je objesite uz krevet. Nosi prepoznatljivu rustikalnu eleganciju koja se može uklopiti u bilo koji suvremeni interijer. U prodaji je na wayfair.com za 119,99 $.

image
ONEKINGSLANE

Remi Chandelier: Ovaj kreativni crni viseći luster u obliku kugle pun je nevjerojatne prirodne teksture, izrađen od tkanog ratana na čeličnom okviru. Sadrži šest žarulja i stvara iznimnu svjetlost i sjene na zidovima i stropu. Može se nabaviti na onekingslane. za 798,00$.

image
Amazon

Rustic Rattan Pendant Light: Ova neobična kreacija od ratana dodati će snažne vibracije opuštanja u dom. Kreativna, ručno oblikovana bambusova spirala sužava se prema dnu dok šalje prekrasne nijanse svjetlosti po svim zidovima. Savršena je za domove uz priobalje, ali približit će vam more čak i ako se vaš dom nalazi u središtu grada. Prodaje se na amazon. za 129,99$.

image
Amazon

JONATHAN: U ovom lusteru od bijelog ratana nalazi se nešto vrlo sofisticirano i čisto, što podsjeća na finu čipku. Iz tog razloga, okrugli viseći luster poput ovog neće izgledati neumjesno čak ni u luksuznom okruženju, jednako kao što bi odlično izgledao i u nježnoj djevojačkoj ili dječjoj sobi. U prodaji je na amazon.com za 81,23$.

image
Amazon

Geometric Rattan Chandelier: Ova visilica u obliku bubnja svijetli ukrasnim uzorkom koji pomalo podsjeća na grm narančastih cvjetova. Pomoću nje stavite pečat jednostavnom, prirodnom dizajnu interijera, poput skandinavskog. I nju možete nabaviti na amazon.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 20:43