Proizvod koji olakšava život

Više nikada ne morate čistiti prljavu WC četku!

Zašto ovo nije izumljeno prije? LUMI je inteligentna WC četka i osnovni sustav s tehnologijom samočišćenja. Neka LUMI obavi posao za vas!

Ima li što groznije od čišćenja WC-a? Ima. Četka za WC! Čak i kada isperemo četku čistom vodom, još uvijek postoje klice koje se drže na vlaknima. Osim toga, kada vratimo četku u njezin držač, voda preostala na četki seli u posudu, što samo pomaže bakterijama da se brže razmnože. Kod sljedećeg čišćenja, bakterije ponovo prelaze u toalet, i ciklus se nastavlja.

No, postaji rješenje koje može zaustaviti ovo ludilo uz pomoć UV tehnologije i zove se Lumi. Jednostavno se koristi. Naime, jednom kada je u svojoj bazi WC četka automatski započinje čišćenje. Baza okružuje četku sa svih strana UV svjetlom postavljenim na određene valne duljine kako bi ubila klice kao što su E. coli i staph. A aluminijski premaz osigurava da se UV svjetlo reflektira u svim smjerovima, tako da nema sakrivenih klica! Plavo LED svjetlo omogućuje vam da vidite kada je čišćenje počelo i završilo, a ciklus čišćenja traje oko pet minuta. Što pokreće UV svjetla? UV svjetla pokreću 3 AA baterije skrivene u stražnjem dijelu baze.

via GIPHY

Osim toga, Lumi se rješava prljave vode na dva načina: prozračivanjem posude voda se brzo i potpuno suši daleko od četke pa nema stajaće vode za uzgoj klica. Osim toga, glava četkice je zamjenjiva, što smanjuje otpad i trošak kupnje novih četki.

via GIPHY

Kickstarter kampanja je u potpunosti uspjela i Lumi će biti na putu do donatora u lipnju.

Sada bi kreatori ove genijalne četke mogli izmisliti WC školjku koja se sama čisti - ili još bolje, kupaonicu!

Izvor; kickstarter.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 18:48