objekt žudnje

Viseća posuda za biljke u boho stilu od metala i ratana koja će se savršeno uklopiti u svaki dom

 Target
Ovaj ukrasni naglasak možete vješati na strop jer dolazi s pričvršćenim detaljem užeta za jednostavno postavljanje

Sada već bez ikakvog zadržavanja možemo slobodno reći da su biljke najveći hit u uređenju doma ovu posljednju godinu dana. Zapravo smo i sami u nekim trenutcima ostali iznenađeni koliko snažno mogu dekorirati i transformirati prostor, a također nije manjkalo ni iznenađenja po pitanju vrsta koje su počele naseljavati naše domove. Sve od najmanjih mogućih sukulenata pa do drveta masline pronašlo je svoj put u interijere i mi smo jako sretni zbog toga. Osim prirodne ljepote biljka odlična dekoracija za dom su naravno i spremnici za naše zelene ljubimce koji nisu više samo usputna posuda s funkcijom nego jednakovrijedna dekoracija kao bilo što drugo u domu.

image
Target
image
Target
image
Target

Ovom prilikom vam zato donosimo jednu divnu posudu za vaše biljke koja nas je jednostavno oduševila. Biljke su se vrlo dobro uklopile u boho stil koji je vladajući trend, zapravo čine neizostavan dio ovakvog uređenja pa su se tako i posude prilagodile svojoj okolini. Nije bitno je li vaš cijeli stan uređen u boho stilu ili želite samo u nekim detaljima dodati njegove motive ova viseća posuda od prirodnog metala/ratana iz Opalhouse dizajnirana od strane Jungalow – a će se savršeno uklopiti gdje god se našla.

image
Target

Duguljasta sadilica rešetkastog dizajna od ratana s metalnim umetkom i postoljem u potpunosti je inspirirana boho stilom za jedinstveni izgled. Ovaj ukrasni naglasak možete vješati na strop jer dolazi s pričvršćenim detaljem užeta za jednostavno postavljanje. Ispunite ju vašim omiljenim zelenilom i postavite bilo gdje u kuhinji, dnevnoj sobi ili ulazu za svježi botanički dodir.

image
Target

Dizajnerica Justina Blakeney, umjetnica i osnivačica brenda Jungalowa, čiji je cilj donijeti dobre vibracije u dom potpisuje dizajn ove zanimljive posude. Zaljubljen u sve šarene stvari, uzorke i biljne vrste, Jungalow kombinira bujne elemente kako bi stvorio prepoznatljiv boemski izgled. Sada Jungalow u partnerstvu s Opalhouseom inspirira žive prostore koji pružaju osjećaj ugodne, divljine i slobode. Nabavite svoju na Target za 25$.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:37