Pridružite im se!

Vitra Summit: Dvodnevna interaktivna digitalna konferencija o budućnosti zajedničkih prostora

Industrijski dizajner Konstantin Grcic
 Vitra
Na Vitra Summitu predavači će biti vodeći svjetski dizajneri i arhitekti, Vitrini djelatnici i gosti raznih profila

Ova godina radikalno je promijenila percepciju našeg svijeta: počeli smo izbjegavati mjesta koja dijelimo sa strancima ili bilo koje okruženje koje bi nas moglo izložiti slučajnim susretima. Vlade diljem svijeta naredile su nam da ostanemo u svojim domovima. Tvrtke su bile prisiljene na masovni eksperiment rada na daljinu, a mnoge još tako rade. Odjednom su naši domovi postali mjesta na kojima možemo istovremeno sve - raditi, provoditi vrijeme s obitelji, učiti, slaviti, tugovati i još mnogo toga...

Tijekom dva dana summita u Vitri (streaming događaja) 22. i 23. listopada putem interneta, Vitra namjerava ići dalje od očitih implikacija. Vitra vjeruje da okolina neprekidno oblikuje naše misli i osjećaje. Unutarnji prostori mogu promijeniti korporativne kulture, podići raspoloženje i utjecati na dobrobit njezinih stanovnika. Pozivamo vas da zajedno s nama razmislite o tome kako će izgledati naše buduće okruženje - kod kuće, u uredu ili u pokretu.

image
Vitra

Pridružite im se 22. i 23. listopada 2020. (četvrtak i petak) na dvodnevnoj interaktivnoj digitalnoj razmjeni znanstvenih spoznaja, znanja i najboljih praksa vezanih uz budućnost zajedničkih prostora. Na Vitra Summitu predavači će biti vodeći svjetski dizajneri i arhitekti, Vitrini djelatnici i gosti raznih profila.

image
Vitra

Kako se prijaviti na Vitra Summit? Jednostavno.

Registrirajte se putem interneta na adresi: www.vitra.com/en-us/summit i besplatna ulaznica stići će za 15 minuta na vaš mail.

image
n n
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:17