ZAGREB

Vizažistica Iva Dujić otvorila novo make-up carstvo u kojem vlada ružičasta

 ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z/
Iva je imala jasnu viziju prostora, što je dizajnerici interijera Mirjani Mikulec olakšalo posao, kao i činjenica da se već dugo poznaju

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec potpisuje projekt šarmantnog make-up studija Rosemarie u centru Zagreba koji vodi njena dugogodišnja make-up artistica Iva Dujić.

Novootvoreni salon dvoetažno je make-up carstvo male kvadrature kojim dominira pastelna ružičasta boja. Iva Dujić, kako nam otkriva, obožava ovu nijansu i usprkos odgovaranju na koje je naišla sa svih strana, odlučila je da će upravo ova nijansa biti dominantna u njenom poslovnom prostoru.

image
ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z/
image
ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z/

- Obožavam ružičastu, vedra je, ženstvena, nježna, a opet odvažna i hrabra. Odmalena je obožavam i ovo je morala biti boja mog studija, no sama ipak ne bih mogla urediti svoj prostor pa sam to prepustila Mirjaninom arhitektonskom studiju - kaže Iva, koja je dugo skupljala inspiraciju na društvenim mrežama, imala jasnu viziju i definirane želje, a upravo to je Mirjani Mikulec olakšalo posao, kao i činjenica da se već dugo poznaju.

image
ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z/
image
ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z/

- Super je kad vam klijent dođe s određenim smjernicama, željama i idejama, to uvijek olakša kreativni proces, a još je bolje kada tu osobu stvarno i poznajete. Iva je odlična vizažistica i kada mi je potreban profesionalan make up, predajem se njoj u ruke, tako da mi je jako drago što je ona ovaj projekt bez razmišljanja povjerila mom studiju - govori Mirjana Mikulec te dodaje da je iz prostora stvarno izvučen maksimum.

image
Privatni album

- Salon je male kvadrature, ima manje od 27 kvadrata, a vrlo visokih stropova pa smo ga "razbili" galerijom i tako dobili dodatni prostor od 6 četvorna metra. Iako je prostor otvorenog tipa, pojedine smo zone odvojili zavjesama od baršuna kojima se prema potrebi funkcionalne jedinice odvajaju - zaključuje Mirjana.

Iva je pak prezadovoljna izgledom svog novog salona i dodaje da su reakcije klijentica pozitivne.

- Bilo mi je jako važno da prostor odražava moj karakter, a opet da se klijenti osjećaju udobno i na neki način kao doma. Upravo u tom pogledu spajanja profesionalnog dojma i dojma da ste kod kuće mogu zahvaliti Mirjani i njenom studiju - ističe Iva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:48