Niste jedini!

Vjerovali ili ne, izvor vašeg aljkavog ponašanja mogao bi biti zapisan u zvijezdama, a ovo su najneuredniji horoskopski znakovi, prema astrolozima...

 /SHUTTERSTOCK
Ovi astrološki znakovi najvjerojatno će svoj prostor držati neurednim

Jeste li se ikada zapitali je li vaša soba neuredna zato što se osjećate malo lijeno ili zato što ste takvi rođeni? Čitajte dalje i otkrijte šest najneurednijih znakova zodijaka, od malo neurednih do potpuno prljavih.

image
/SHUTTERSTOCK

6. Rak

Rakovi mogu napraviti nered, ali to je uglavnom zato što su jako nostalgični. Teško se odvajaju od svega što je vezano za njihova sjećanja. To može biti bilo što, od polaroida do haljine u kojoj su otišli na prvi spoj. Zbog njihove sklonosti čuvanja uspomena, s vremenom nastaju neredi.

image
/SHUTTERSTOCK

5. Ovan

Ovan je previše zauzet da bi mu bilo stalo do pospremanja. Ovi društveni leptiri radije bi bili u gradu nego sudjelovali u zimskom čišćenju. Ne radi se o tome da ne vole čisto - samo sve ostavljaju usput. No kad shvate da im je kuća u neredu, prionu na posao.

Mistična Lurie Kimmerle kaže: - Ovaj znak usmjeren ka cilju ima jasnu viziju, tako da sve ono na što nije primarno može lako izostaviti.

Ako su imali naporan dan u uredu, ne očekujte da peru suđe kad dođu kući.

image
/SHUTTERSTOCK

4. Blizanci

Kao i Ovan, Blizanci su društveni znak koji bi radije držao koktel nego krpu za čišćenje. Honigman kaže da ovaj znak uvijek traži "stimulaciju", a nažalost, čišćenje nije baš zabavan zadatak. Naravno, mogli bi iznijeti smeće, ali ne očekujte od njih dubinsko čišćenje.

Dok drugi razmišljaju o svojim vikend poslovima, Blizanci planiraju svoj vikend društveni kalendar, a malo je vjerojatno da će pospremanje biti na popisu.

image
/SHUTTERSTOCK

3. Vodenjak

Vodenjaci su duboki mislioci, što znači da često imaju puno toga na umu - a pospremanje im nije na umu. Zamolite Vodenjaka da opere suđe i moguće je da će umjesto toga nestati u knjizi ili započeti dug razgovor kako bi pobjegli od zadatka. Vodenjak ima veće stvari o kojima treba brinuti od toga kamo ide ova čarapa ili je li hrpa knjiga dosegla kritičnu visinu.

Um ovog znaka često radi tako brzo da doslovno ne vide kako se suđe gomila u sudoperu... Umjesto toga, oni su u kutu i vode dnevnik, planiraju i razmišljaju o velikim idejama.

image
/SHUTTERSTOCK

2. Riba

Ribe su poznati "sanjari zodijaka", što može dovesti do nereda, pogotovo zato što nisu nimalo praktične osobe. Radije bi se izgubili u svojim mislima nego pospremali.

- Ako zavjesa padne, ostat će tu, kaže Honigman. - Kad se boja oljušti, oni uživaju u rustikalnom novom izgledu. Dakle, njihov nered ne nastaje odjednom, raste polako, godinama.

Ako imate Ribu u svom životu, budite spremni i u potrazi za malim neredom, prije nego što preuzme vaš prostor.

image
/SHUTTERSTOCK

1. Strijelac

Ako poznajete Strijelca, svakako biste trebali biti oprezni s njihovim organizacijskim vještinama, što je nešto što ste vjerojatno shvatili ako ste ikad živjeli s njim. - Vatreni znakovi poput Strijelca, Ovna i Lava uvijek su vrlo aktivni, ali Strijelac radi sve stvari odjednom, stvarajući veliki nered.

Iako bi Strijelci mogli biti zabavni, zaštitite svoje stvari od moguće katastrofe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:48