ODUŠEVILI SMO SE

Vlasnice najljepšeg showrooma s namještajem u Hrvatskoj odabrale su top 5 komada koji će svaki dom učiniti lijepim i udobnim

Trika showroom, vlasnice Anja Filipec i Marija Gale
 

 VEDRAN PETEH/CROPIX
U portfelju Trike velik je broj različitih brandova. Svatko može pronaći nešto za sebe, bez obzira da li je riječ o privatnim ili javnim prostorima

Tvrtka Trika, na čelu s Marijom Gale i Anjom Filipec, bavi se opremanjem interijera, a u svojoj ponudi nudi širok izbor outdoor i indoor namještaja i rasvjete. U portfelju Trike (trika.hr) velik je broj različitih brandova. Izbor će vas oduševiti, bez obzira da li je riječ o privatnim ili javnim prostorima. Funkcionalnost, udobnost i elegancija su elementi koje Trika zagovara od samih početaka. Odnedavno se nalaze na novoj lokaciji u Parku Kneževa na adresi Kneza Borne 24/1. Ono što sa sigurnošću možemo reći je to da će vas njihov tim od preko 10 ljudi dočekati s dobrodošlicom i za vas pronaći pravo rješenje. Marija Gale i Anja Filipec za nas su odabrale top 5 omiljenih komada namještaja koje bi uvijek i svugdje birale.

image
Miniforms

1. Miniforms - Sofa coffee table

Yiannis Ghikas dizajnirao je Soda stoliće proizvedene posebnom tehnikom puhanog stakla. Sam proces izrade ovih stolića vrlo je zahtjevan i iziskuje stručnost koju posjeduje samo nekolicina visokokvalificiranih obrtnika na talijanskom otoku Murano. Prilikom dizajniranja stolića fokus je bio na tome da se iskoristi najkarakterističnija osobina stakla - njegova prozirnost. Ono što nas, a i naše klijente privlači kod ovog Miniforms stolića je igra svjetla i sjene koja proizlazi upravo iz posebnih vještina zanatskog procesa proizvodnje.

image
Wittmann

2. Wittmann - Kubus fotelja

Kubus fotelja jedno je od najupečatljivijih djela Josefa Hoffmanna dizajnirana 1910. godine za izložbu kojom se slavila neovisnost Argentine u Buenos Airesu, a svojom elegancijom i profinjenošću osvaja i danas. Fotelja koju potpisuje brend Wittmann spoj je tradicije i modernog, a karakteriziraju je geometrijske linije i kvadratni elementi koji zahvaljujući Hoffmannu postaju zaštitni znak tijekom ranog 20. stoljeća. Pažljivim načinom izrade, upečatljivim detaljima i klasičnim dizajnom, Kubus fotelja pravi je odabir za one koji u svoj prostor žele unijeti dozu individualnosti i geometrijske ljepote.

image
Flexform

3. Flexform - Gregory

Osobnost Gregory sofe očituje se u strogosti jedinstvene metalne baze, ublažene toplinom elegantnih detalja od goveđe kože. Ova sofa jedno je od suvremenijih proizvoda brenda Flexform, nastala 2021. godine, a za njezin dizajn zaslužan je dizajner Antonio Citterio. Osim nesvakidašnjeg dizajna, Gregory sofu karakterizira i iznimna udobnost, a upravo zbog toga je izvrstan izbor za sve ljubitelje kvalitetnog dizajna.

image
Gervasoni

4. Gervasoni - Gray Table

Paola Navone vješto je prožela vintage i suvremene elemente dizajnom Gervasonijeva Gray stola. Najprivlačniji element na Gray stolu je njegova baza, koja svojim zanimljivim oblikom svaki prostor čini privlačnim. Stol dolazi u različitim završnim obradama u dekoru drva i mramora, ali i lakiranog drva hrasta bojanog u širok izbor boja. Ono što sa sigurnošću možemo reći je to da nećete pogriješiti za koju god se varijantu odlučili.

image
Loafer

5. &Tradition - Loafer Chiar

Fotelju Loafer dizajnirao je danski dizajnerski duo Space Copenhagen na zahtjev prestižnog hotela SAS Royal koji je projektirao Arne Jacobsen u Kopenhagenu. Arne Jacobsen je jedna od najznačajnijih figura Danske dizajnerske povijesti. Budući da je lobby legendarnog hotela SAS iznimno velik, namjera je bila kreirati udobnu i obavijajuću stolicu, koja će vam omogućiti da sjedite bez osjećaja izloženosti. Loafer stolica pružit će vam osjećaj sigurnosti i sigurno je divan odabir za ugodno sjedenje i satima dugačko druženje oko stola.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s tvrkom Trika

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. ožujak 2024 15:49