URADI SAM

Voljeli biste imati hladnu pivu u vrtu ovog ljeta? 9 barova na otvorenom za svaki džep

 WEDDINGANDEVENTCREATORS.COM/
Druženje u vrtu uz čašicu hladnog pića, uvijek je odlična ideja jer je i opuštajuće i osvježavajuće

Dani su sve topliji i kako vrijeme odmiče sve više želimo provoditi svaki slobodno trenutak na otvorenom družeći se s obitelji i prijateljima. Da bismo to mogli potrebno je na vrijeme osigurati sve potrebne "sastojke" za ugodan boravak na otvorenom. Kao prvo moramo osigurati prostor za sjedenje i odlaganje stvari, malo sve to skupa teksturirati ugodnim jastučićima te istaknuti lampicama. Ako je pritom vaš prostor izložen pogledima trebali biste razmisliti još i o zaštiti od pogleda.

image
JALAG/OLAF SZCZEPANIAK/LIVING4MEDIA

No, uz udoban namještaj, roštilj i kvalitetnu zaštitu vaš boravak na otvorenom možete začiniti i mini barom koji ćete izraditi sami ili uz pomoć prijatelja spretnih ruku. U ovom postu vam donosimo 9 izvrsnih ideja za vanjski bar koji možete dodati vašem dvorištu. Najbolje, ove ideje je lako izvesti i možete ih ostvariti sa stvarima koje već imate.

image
GREAT STOCK!/LIVING4MEDIA

Ponekad samo želimo biti vani, uživati u zrakama sunca dok pijuckamo omiljeno pivo ili koktel. Dobra vijest je da sebi i posjetiteljima možete dati upravo to! Još bolja vijest je da nema potrebe za skupim proizvodima jer su ove ideje za barove na otvorenom zapravo pristupačni „uradi sam“ projekti.

Čak i ako odlučite angažirati profesionalca da vam pomogne oživjeti ideju, ne bi trebalo biti pretjerano skupo. Vani na terasu možete napraviti improvizirani bar samo za ljeto. Možete se odlučiti za jednostavniji dizajn ili ići na veliko. To ovisi o vama.

image
DOVECOTTAGEBLOG.COM/

Police od sanduka na kotačima

Svaki dan prolazite pored odbačenih drvenih sanduka iz lokalne trgovine? Vrijeme je da ih prenamijenite u vanjski bar. Trebat će vam kotači i MDF ploča. Imate mogućnost biranja između ljepila i vijaka za sastavljanje svoje police za sanduk na kotačima. Kako biste bili sigurniji, možete koristiti oboje. Složite sanduke okomito, a zatim stavite MDF ploču na hrpu. Daska će služiti kao stol za miješanje piće, dok će sanduci služiti kao police za odlaganje čaša, slamki, pića, pa čak i ukrasa. Također, ništa vas ne sprječava da sanduke obojite u drugu boju.

image
COMOBUNGALOW.COM/

Vanjski bar Murphy Style

Ako volite multifunkcionalna rješenja i želite u trenu promijeniti funkciju prostora, ovaj bar je za vas. Funkcionira na isti način kao Murphy krevet. Dobivate površinu koja se spušta i može poslužiti kao mini stolić, a ima i pretinac za odlaganje stvari.

image
ALYSSAPONTICELLO.COM/

Barska kolica s biljnim dekorom

Kada ste vani, želite stvari lako premještati, zar ne? Kada je u pitanju vaš bar na otvorenom, promjena lokacije vašeg stalka trebala bi biti laka, posebno za ponovno punjenje stvari u kući. Zato razmislite o improviziranom drvenom spremištu poput kolica. I dok stavljate piće i šalice, razmislite o postavljanju nekoliko posuda s biljkama. One će mu dati opušteniji i prirodniji izgled.

image
THESPRUCE.COM/

Drvene palete s popločanim vrhom

Ne znate što napraviti sa starim kuhinjskim elementima? Iskoristite ih za kreiranje vašeg novog bara na otvorenom. Uz potreban popravak i malo bolje možete imati prostor koji će biti zaštićen od elemenata iz prirode. Sve što pohranite unutra dok je zatvoreno bit će suho i bez prašine. Uz to, iskoristite i one stare ploče, gosti će mu se diviti kad dođu.

image
Joss & Main/APARTMENTTHERAPY.COM/

Metalna kolica s kotačima

To je ono što se zove funkcionalno i estetski. Obojite kolica u neobičnu živopisnu boju kako bi se razlikovala od ostalih stvari na vašoj terasi. S predviđenim pretincima imate dovoljno prostora za smještaj pića. Pretinci su otvoreni što će ubrzati proces pronalaženja onoga što vam treba.

image
BUILDSOMETHING.COM/

Drvena škrinja za led s kliznim poklopcem

Bilo ljeto ili ne, vaša pića trebaju biti rashlađena i osvježavajuća. Stavite drvenu kutiju s kliznim poklopcem točno u sredinu svog prostora i napravite od nje svoju škrinju s ledom. Na ovaj način je vaš bar lako dostupan posvuda.

image
HGTV.COM/

Padajući stol

Imate zid, zar ne? Ovu ploču stola koju možete vratiti kada nije u upotrebi. Ne zauzima nepotrebno prostor i olakšava hlađenje vani. Dodajte nekoliko stolica naslaganih u jednom kutu i spremni ste.

image
WEDDINGANDEVENTCREATORS.COM/

Ledena kolica

Kada imate nekoliko gostiju ili priređujete zabavu, kolica vam mogu poslužiti kao škrinja s ledom za taj dan. Ubacite mnogo leda i zatim dodajte svoja pića u to. Nije ništa neuobičajeno niti previše otmjeno, ali dobro obavlja posao.

image
DOWNTOEARTHSTYLE.COM/

Stol prenamijenjen u bar na otoku s kotačima

Imate li stari uredski stol koji planirate zamijeniti ili ste ga uočili na rasprodaji? Pa, eto ga! To je jedna stavka koju trebate za izradu svog vanjskog bara. Ljudi stalno prenamjenjuju namještaj, a ovo nije ništa drugačije. Možete ga ostaviti da izgleda staro za rustikalni dojam ili ga možete obojiti. Ladice stola bit će vam korisne kao skladišni prostori. Ako još dodate nekoliko kotača lakše ćete ga pomicati. Poput tipičnog kuhinjskog otoka, ne bi škodilo da ga postavite u središte vašeg dvorišta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 23:41