Originalne ideje

Voljeli biste osvježiti zidove, ali na moderan način? Ove ideje treba kopirati odmah!

 FARROW & BALL/
Upoznajte 11 novih boja nadahnutih trenucima radosti, udobnosti i osvježenja kako biste unijeli užitak u svoje uređenje

Danas imamo novu seriju inspiracija u boji jednog od vodećih svjetskih proizvođača unutarnjih boja, Farrow & Ball. Tvrtka ne lansira kolekcije u formatu predviđanja boja, poput mnogih konkurenata, međutim, dizajneri marke pokušavaju redovito stvarati nove interijere i kombinacije boja koristeći svoje proizvode. Danas s veseljem dijelimo nove ideje ovog prekrasnog brenda!

Nova sezona, nova zidna slika, zašto ne? Ako vaš stan zahtijeva promjenu izgleda, najefektniji i najjednostavniji način je definitno bojenjem zidova. Od stvaranja optički efektnih oblika koji će učiniti vašu sobu većom i svjetlijom, evo 11 originalnih ideja koje treba kopirati odmah, a rezultat će sve ostaviti bez riječi, vjerujte nam!

image
FARROW & BALL/

1. Samo dio zida

Jeste li ikada razmišljali o stvaranju fokusa na samo dijelu zida? Ako želite smanjiti količinu posla ili samo dobiti izuzetno efektan detalj, pokušajte obojiti samo jedan dio zida vertikalnom linijom ili obojite samo središnju površinu zida duž cijele prostorije. Bit ćete oduševljeni konačnim rezultatom.

image
FARROW & BALL/

2. Pitanje geometrija

Savršen detalj za suvremeno uređen dom je geometrijska pozadina u pastelnim nijansama. Idealno je rješenje za osvjetljavanje zida i naglašavanja namještaja u sobi.

image
FARROW & BALL/

3. Polica na zidu

Neodlučni ste i ne znate što sa starim policama na zidu? Nemojte ih se riješiti, već naprotiv, pokušajte ih istaknuti bojama i okvirima. Dobit ćete novu neodoljivu policu.

image
FARROW & BALL/

4. Usredotočite se na pojedinosti

Najbrži način za oživljavanje dvije bijele povezane sobe je bojom na prozorima ili vratima, poput primjera iznad.

image
FARROW & BALL/

5. Optička iluzija

Kada smo kod vrata, zašto ih ne biste istaknuli poput umjetničke slike? Možda sa super-minimalnim, ali vrlo šarenim optičkim efektom, koji će prostoru dati veseliji i kreativniji izgled.

image
FARROW & BALL/

6. Obojena drvena obloga

Ideja više (također korisna) za zidove vašeg studija ili dječje sobe. Umjesto jednostavne i već viđene drvene obloge, koristite omiljenu boju na zidu.

image
FARROW & BALL/

7. Naglasite sobu

Vaša kuhinja je povezana s blagovaonicom, kao i dnevni boravak? Zašto ne biste definirali različite funkcije stana bojama? Sve što trebate je boja koja će istaknuti pojedine zone i to uz minimalni proračun.

image
FARROW & BALL/

8. Ukrasite zid iza police

Ponekad je dovoljno samo dio zida obojiti kako biste osvijetlili prostor i dodatno naglasili vaš omiljeni kutak.

image
FARROW & BALL/

9. Prostor za kreativnost

Bojenje također pruža priliku da se ode korak dalje i oslobodi kreativnost. Ne ograničavajte se samo na vrata ili zidove, već koristite boje kako biste stvorili neočekivane i lijepe veze, poput ove koja se proteže i ide dalje od uobičajenih granica.

image
FARROW & BALL/

10. Koristite dvije ili više boja

Zašto bi se fokusirali samo na jedan ton kada ga možete kombinirati u dvije ili više nijansa kako biste stvorili upečatljiv prostor.

image
FARROW & BALL/

11. Geometrija je uvijek dobrodošla

Osobito u spavaćoj sobi gdje nema puno dekoracija pa ju možete uljepšati geometrijskim uzorcima poput ovog na fotografiji iznad.

Sve nijanse možete detaljnije pogledati na web stranici Farrow & Ball. Nove boje su također dostupne za kupnju, uz uzorke u svih 11 nijansi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 18:42