UNIKATNE I PRIVLAČNE

Vrijeme je za novi trend pločica koje vaš obični zid pretvaraju u zvijezdu društevnih mreža

 LIVDEN
LIVDEN-ova eklektična kombinacija uzoraka i boja jamči da će obične bijele kuhinje pretvoriti u scenografiju vrijednu časopisa

Iako jako često znaju biti zanemarene i stavljene u drugi plan s vremena na vrijeme pojave se pojedine dizajnerske pločice koje u potpunosti ponesu određeni stil i definiraju kompletno uređenje, kako interijera tako i eksterijera. Više puta smo se susretali s hit pločicama, od jednostavnih metro bijelih pločica do Azulejos, portugalskih umjetničkih pločica koje su već neko vrijeme glavne zvijezde. Stoga nam je uvijek zanimljivo pregledavati nove stilove i uzorke u potrazi za nekim novim trendom. Nedavno smo naišli na tvrtku livden koja je u vlasništvu dvije sestre i jednostavno smo se zaljubili u njihove proizvode. Osim što su ove kreativne sestre osmislile unikatne i zanimljive uzorke svojih pločica, također su u potpunosti fokusirane na upotrebu recikliranih i održivih materijala.

image
LIVDEN
image
LIVDEN
image
LIVDEN

Polusestre Georgie Smith i Hilary Gibbs u osnovi su odgojene u obitelji posvećenoj pločicama, ali u posljednjih nekoliko godina odlučile su da se žele razviti i stvoriti vlastitu liniju – prožetu s puno osobnosti, umješnim i neočekivanim dizajnom i usredotočena na održive materijale. Njihova linija pločica lansirana ja valjda u najnezgodnije vrijeme, prošle godine u ožujku, ali unatoč tome su progurale već godinu dana s ovim proizvodom koji je drugačiji, inovativan, živahan i donekle neočekivan.

image
LIVDEN
image
LIVDEN
image
LIVDEN
image
LIVDEN

LEVDEN-ova eklektična kombinacija uzoraka i svježeg niza boja jamči da će obične bijele kuhinje ili kupaonice pretvoriti u scenografiju vrijednu časopisa. Jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda - kojeg je Hilary željela ukloniti s početne liste, a Georgie se klela na njih - je popsicles. Ovaj privlačan dizajn je dvobojna pločica, dostupna u četiri različita stila, s imenima specifičnim za uzorak Sticks, Uneven, Sharpie i Tracks.

image
LIVDEN

Cijela kolekcija sadrži 60 različitih uzoraka, a kreće se od stilova slobodne forme, poput njihove kolekcije Puzzle Piece, do ukrasnijih uzoraka poput Belle. LIVDEN se može podudarati s bilo kojim uzorkom ili bojom, što omogućava beskrajne mogućnosti prilagodbe.

image
LIVDEN
image
LIVDEN

Pločice se mogu pronaći u dva materijala: proizvod Paperstone stvoren je u Washingtonu, a izrađen je od recikliranog papira, smole koja nije na bazi nafte i prirodnih pigmenata. Lagane su, otporne na mrlje, otporne na toplinu i neporozne. U međuvremenu, Crystallized and Polar Ice Terrazzo izrađene su od terazza na Floridi i mješavina je oko 65% recikliranog stakla s granitom, kvarcom i recikliranim porculanom. Kristalizirani terazzo ima velike komade stakla kakve biste očekivali kod tipičnog terazza za hrabrije stilove, dok je Polar Ice suptilniji i često je uparen s nekom od njihovih tradicionalnijih ponuda. Više o svemu na livden.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:25