Ekskluzivna Elemis kozmetika u Bellevue Spa klinici

Wellness Travel Award: Najbolji novi spa na svijetu

Bellevue Spa clinic u lošinjskoj uvali Čikat
Profil
NAZIV MJESTA:
Hotel Bellevue
ADRESA:
uvala Čikat
RASPON CIJENA:
tretmani za dvoje od 1900 do 3000 kn, masaže od 350 do 900 kn, jednodnevni spa paket Evoke the Senses 1260 kn

Spa clinic prošle je godine dobila Wellness Travel Award za najbolji novi spa na svijetu, a smještena je u lošinjskoj uvali Čikat, okružena borovom šumom.

Stoljetna borova šuma okružuje jednu od najljepših lošinjskih uvala, Čikat. Baš ondje smjestio se luksuzni hotel Bellevue koji se ističe bjelinom i velikim staklenim plohama.

Kvadratnog je oblika, a u njegovu je središtu miomirisan vrt koji se noću pretvara u blago osvijetljen prostor za druženje.

Osim udobnih soba, koje su ispunjene dizajnerskim namještajem i najmodernijom tehnikom, u prostorima Bellevuea smještena je vrhunska Spa klinika, koja je prošle godine dobila Wellness Travel Award za najbolji novi spa na svijetu.

Bellevue ima ekskluzivno pravo na korištenje kozmetike Elemis, linije za njegu kože koja namjerava potpuno promijeniti industriju ljepote. Spa klinika temelji se na “slow aging” konceptu, neinvazivnim, nekirurškim, spa i kozmetičkim tretmanima da bi se odgodio, zaustavio i usporio proces starenja, ostavljajući osjećaj zadovoljstva, regeneracije i veće energije.

Klinka se prostire na čak 2500 metara četvornih i predstavlja iznimno mjesto kreirano radi potpune revitalizacije duha i tijela. U biranim spa tretmanima odnedavno se može uživati i u ekskluzivnom vrtu na otvorenom. Goste će dočekati vitalna direktorica Spa klinike Mladenka Nastovski Mesarić koja je iskustvo stjecala diljem svijeta, od Jordana od Austrije.

Hotel Bellevue renoviran je prije dvije godine, a u vrlo kratkom vremenu postao je jedan od najcjenjenijih na Jadranu. Zgrada datira iz 1966. godine, prema projektu arhitekta Zdravka Bregovca.

Piše: Daria Bertek

Izvor: Magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:55