VINOLOG PREDSTAVLJA

Wine to go - uživanje u vinu bilo kada i bilo gdje

Praktičan i profinjen dizajn pakiranja ovih vina, svakako će postati omiljen dodatak svim vašim proslavama i zajedničkim trenucima

Nova vremena u kojima živimo stvorila su nam neke nove navike, običaje i rituale. Upravo u tim novim vremenima možemo reći da više nego ikada prije, okupljamo se i uživamo vani na suncu i prirodi s obitelji ili prijateljima. Proteklih nekoliko mjeseci svjedoci smo da su se razne proslave poput rođendana upravo odvijale na livadama, gradskim klupicama ili bilo kojim otvorenim mjestima, ali u svakoj proslavi i druženju nedostajao je jedan praktičan “detalj” bez kojeg je zdravica nezamisliva. Wine to go projekt je koji ima za cilj svim vinoljupcima omogućiti uživanje u dobrom vinu bilo kada i bilo gdje. Sada više nema razloga da na izletima ili drugim okupljanjima kada vam je bilo nezgodno nositi vino, uživate u dobrim vinima gdje god se nalazili. Kako bi zadovoljili ukuse i želje svih, Wine to go dolazi kao: Chardonnay, Merlot, Rose ili Aperol Spritz.

Merlot

Ugodan i vrlo bogat miris u kojem se isprepliću note zrele trešnje sa malinom. Okus je intenzivan, pun i trajan, umjerenih tanina, zavodljive pitkosti i naglašene voćnosti. Živahne kiseline ostavljaju dojam ugodnog i lagano pikantnog završetka.

Rose

Lijepe je žive i kompaktne ružičaste boje. Miris je diskretan i nježan, ali izrazito ugodan i postojan. Nježne nijanse livadnog cvijeća miješaju se sa atraktivnim voćnim notama maline. Okus je osvježavajući, ugodan i u skladu sa mirisom.

Chardonnay

Prepoznatljivi, sortni mineralno-voćni miris je jednostavan i blag. Voćne arome asociraju na marelicu i krušku, a tonovi cvjetnih nota odaju mineralnost. Na okus je elegantan, harmoničan. Orašasto voće, zrelost, sa živahnim kiselinama, daju lijep gorkast okus i nježnu voćnost.

Aperol

Osvježavajuća aroma tropskog voća krasi ovaj spritz. Poznati Aperol je sažet u karakterističnom okusu gorke naranče i citrusa. Punog je i snažanog okusa, s dozom neophodne elegancije i svježine za užitak ispijanja.

Praktičan i profinjen dizajn pakiranja ovih vina, svakako će postati omiljen dodatak svim vašim proslavama i zajedničkim trenucima,a pronaći ćete ih na ovim prodajnim mjestima:

· Vinolog, Božidara Adžije 34, Zagreb

· Kaufland

· Zagrebački dućani Panda

· Zagrebački dućani Decentia

· Trgovine Vindije

· Ina

· Lukoil

· Vinolog online shop

· Glovo

· Wolt

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 03:12