BARISTA BEETLE

Za ljubitelje kave i automobila: Aparat za kavu inspiriran Volkswagenovom bubom

 JCT600
Koo je ovdje utjelovio jedinstveni imidž i identitet marke koji je sinonim za VW Bubu

Aparati za kavu i automobili dvije su stvari koje moraju imati masu zbog svojih unutarnjih komponenti, tako da se međuigra između njihovih dizajnerskih jezika čini prilično eminentnom. Na primjer, ako bacite oko na oblik bilo kojeg aparata za kavu, jezik dizajna i razigrani detalji usko su povezani s nekim od vrhunskih marki automobila. Nešto malo više povezano s automobilskom industrijom je ‘Barista Beetle‘ - aparat za kavu inspiriran Volkswagenom koji je dizajnirao Jarim Koo.

image
JCT600
image
JCT600
image
JCT600

Klaus Bischoff – Volkswagenov voditelj dizajna – opisuje filozofiju dizajna marke u 3 riječi: "Jednostavno, sofisticirano i drugačije." Koo je nedvojbeno usvojio ovu filozofiju preko Barista Bube. Koo je ovdje utjelovio jedinstveni imidž i identitet marke koji je sinonim za VW Bubu.

image
JCT600
image
JCT600
image
JCT600

Pametno detaljan, Barista Beetle ima suptilne izbore dizajna kao što su; utjelovljenje poklopca i kućišta, spojenih bez prekida u zakrivljenosti ili kromiranih okvira na brojčanicima koji dodaju bezvremenski element ovoj pažljivo promišljenoj semantičkoj fuziji između motora i stroja.

image
JCT600

Slično robnim markama kao što je SMEG, ovaj Barista Beetle ima jedinstvenu privlačnost, prilagodljiva svakom unutarnjem okruženju u koje ga postavite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:24